NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Liquidfloors neemt het Limburgse Excellent Gietvloeren over

Liquidfloors neemt het Limburgse Excellent Gietvloeren over

Gietvloeren specialist Liquidfloors neemt Excellent Epoxyvloeren uit Limburg over. Voormalig vennoot Andy Cochet blijft aan boord als verkoopsverantwoordelijke voor de regio. Dit is de eerste overname voor Liquidfloors, dat hiermee de kaap van 1000 projecten per jaar zal overschrijden. Liquidfloors CEO Miguel Garcia is bijzonder enthousiast om de regio Limburg nog beter te gaan dienen.

Excellent, ook gekend als Hilo Floors, is al 10 jaar actief vanuit haar vestiging in de Wolfbergstraat te Genk. Het bedrijf geniet sinds jaren een sterke reputatie en vormde waardige concurrentie voor Liquidfloors in Limburg. Liquidfloors is ondertussen 5 jaar actief in Limburg met een operationele cel, maar beschikte nog niet over een verkoopruimte in de regio om haar klanten te ontvangen. De overname van zowel handelsfonds als vestiging brengt nu een maximale versterking van de dienstverlening van Liquidfloors in Limburg.

De operationele leiding valt er onder Koen Vleugels, die een professionele tandem vormt met Andy Cochet. Beide mannen, geboren en getogen in de streek, bundelen een schat aan ervaring.

Miguel Garcia: “Zowel Koen als Andy zijn fantastische mannen met heel wat ervaring achter de kiezen. Het is heel prettig samenwerken met hen.”

Met de komst van de unieke Liquidfloors producten ontstaan nu nieuwe mogelijkheden voor zowel klanten als architecten uit de streek.

Miguel Garcia: “Liquidfloors brengt naadloze vloeren, die rust brengen in een interieur en bovendien andere materialen prachtig ondersteunen. Dat kan zowel zacht als ruw, strak of stoer zijn. Naast de gekende strakke gietvloeren beschikken wij ook over mooie en duurzame stucvloeren. Met de Award winnende Socrete, onze minerale harsvloer, hebben we opnieuw een ongezien product in huis. Daardoor kunnen we vrijwel elke stijl en project aan. Van vloer tot wand, van trap tot inloopdouche.” 

Met de bijna zeventig Liquidfloors medewerkers verruimt de operationele slagkracht aanzienlijk. Zo biedt het bedrijf een unieke ondersteuning aan haar klanten, architecten, projectontwikkelaars en aannemers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details