NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Luxueuze mobiliteit
Dankzij de vele beschikbare afwerkingen past een thyssenkrupp lift in elk interieur.

Luxueuze mobiliteit

Het antwoord, of althans een deel ervan, om dit te kunnen realiseren: een comfortabele huislift die heel de woning bereikbaar houdt en ze een luxueuze uitstraling geeft.

Tekst: Tom Rampelbergh   |   Beeld: thyssenkrupp

Niet dat we het je toewensen, maar de kans bestaat dat vroeg of laat je mobiliteit achteruit gaat. Dat is allerminst een pretje. Gelukkig bestaan er ruimschoots hulpmiddelen die het leven dan makkelijker maken, zowel binnen- als buitenshuis. Voor binnen is het hulpmiddel trouwens zeer voor de hand liggend: een lift. Alle ruimtes boven en beneden zijn en blijven bereikbaar terwijl de lift de woning extra cachet geeft.

Binnen of buiten, er is een thyssenkrupp lift voor elke toepassing.

Binnen of buiten, er is een thyssenkrupp lift voor elke toepassing.

Steeds uniek

Een cliché zo hoog als… een huis: elke woning is anders. Dat betekent dat elke liftoplossing in een huis per definitie een unieke oplossing is. Soms volstaat een traplift, een systeem waarbij een rail de hellingsgraad van de trap volgt. Een persoon neemt dan plaats in een stoel die aan die rail gemonteerd wordt en op die manier naar boven of naar beneden gaat.

Daarnaast zijn er de zogenaamde plateauliften met enerzijds de platformliften die ook de helling van de trap volgen en anderzijds de liftsystemen die verticaal, in een liftkoker, een hoogte overwinnen. Naargelang de beschikbare ruimte en de noden van de bewoners van het huis zijn verschillende gepersonaliseerde resultaten mogelijk. Deze houden dan rekening met de bewoners (hoeveel bewoners, rolstoel of niet,…) en de eventuele noodzaak om ook bijvoorbeeld boodschappen te moeten vervoeren. Bij thyssenkrupp zetten ze voluit in op deze huisliften. Dankzij grondige product- en technologie-ontwikkelingen slagen ze er in deze quasi geruisluis te maken. Bovendien is de ruimte die ze innemen zeer beperkt, zonder aan kwaliteit en welzijn in te boeten.

De H300 maakt gebruik van de meest moderne lifttechnologie.

Duitse technologie, Italiaans design

De vooraanstaande liftenproducent thyssenkrupp gaat samen met jou op zoek naar een gepersonaliseerde kwaliteitsoplossing. Eentje waarbij technologisch vernuft en Italiaans design hand in hand gaan. Thyssenkrupp biedt de H100, de H200 en de H300 aan.

“De H100 houdt maximaal rekening met de beschikbare ruimte”, klinkt het bij thyssenkrupp. “Een put van slechts 50 millimeter en een schachtkophoogte die maar 2.340 millimeter moet zijn, maken installatie in kleine ruimtes mogelijk zonder te moeten compromitteren op cabineruimte of deurgrootte. De H300 maakt dan weer gebruik van de meest moderne lifttechnologie wat resulteert in een bijzonder zuinig energieverbruik en zowat volledige stilte.”

Veiligheid en comfort staan bij alle beschikbare versies centraal. Zo beschikt alle apparatuur van de lift over een SIL3-gecertificeerd veiligheidssysteem, het hoogste dat er is. Bovendien krijgen alle thyssenkrupp huisliften nog een apart veiligheidssysteem dat er voor zorgt dat de lift niet onderhevig is aan eventuele mechanische fouten. Dankzij de geïntegreerde batterij blijft de thyssenkrupp huislift functioneren en brengt hij een liftgebruiker veilig naar de benedenverdieping indien er een stroompanne is. Voeg daarbij een zachte start-stoptechnologie, een handgreep en eenvoudige drukknoppen en elke rit wordt een vlotte en veilige gebeurtenis.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details