NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Maximale planningsvrijheid, sterke kook- en afzuigprestaties
Vier royale kookzones, waarvan twee extra grote PowerFlex XL-zones, bieden veel ruimte voor de potten en pannen.

Maximale planningsvrijheid, sterke kook- en afzuigprestaties

Koken is meer dan het bereiden van een warme maaltijd. Koken is een passie, een genot, een beleving. En dankzij de beste toestellen komt een geslaagd resultaat nog een pak dichterbij.

Koken moet een leuke beleving zijn. Of je het nu heel graag doet en urenlang in de keuken kan en wil staan om te experimenteren of je de dagelijkse maaltijd klaarmaakt en verder niets, het koken op zich gebeurt liefst zonder (al te veel) stress. Kwalitatief hoogstaande toestellen en handige functies en features voegen die tikkeltjes extra toe aan de kookbeleving en zorgen er bovendien voor dat de stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Miele treedt op als ervaringsdeskundige en ontwikkelt daarom steevast topproducten die de chef/foodie ondersteunen. Zo werd recent het gamma twee-in-één-kookplaten uitgebreid met de KMDA 7476, een inductiekookplaat met geïntegreerde dampafvoer.

Highlights

Een indrukwekkende nieuwkomer, dat kan je gerust zeggen over de KMDA 747 FL, de nieuwste inductiekookplaat met geïntegreerde dampafvoer die Miele op de markt brengt. Het model telt vier royale kookzones waarvan twee PowerFlex XL-zones zijn. Deze gebruiken de totale diepte van de kookplaat en bieden dus nog meer kookruimte, zeker voldoende om grote pannen op te plaatsen. De kookplaat is bovendien, dankzij het gekende ComfortSelect Plus concept, makkelijk en snel te bedienen via een duidelijk leesbare getallenreeks. De krachtige ECO-motor garandeert op elk moment dat het koken gebeurt zonder geluidsoverlast te creëren. “Krachtig maar fluisterstil”, geeft Miele aan. “Onze gelijksstroommotor bespaart tot 70 procent in vergelijking met conventionele motoren zonder daarbij aan prestaties te moeten inboeten.”

Unieke flexibiliteit dankzij de TwinBooster-functie die toelaat het inductievermogen van twee kookzones op slechts één zone te bundelen.

Handige assistentie

Miele voorziet een hele reeks handige functies om elke chef, van beginneling tot professional, te ondersteunen tijdens het kookproces. Zo heeft de chef met de TwinBooster de mogelijkheid om het inductievermogen van twee kookzones op slechts één zone te bundelen, is er met de ‘Warm Houden’-functie een assistent beschikbaar die de temperatuur van de panbodem bij het warmhouden zo regelt dat er zeker niets aanbrandt en kunnen, indien nodig, via de Stop & Go-functie, alle kookzones tegelijkertijd op stand 1 worden gezet. De nette chef kan tijdens het koken zonder zorgen de bedieningszone schoonmaken. Activeer wel eerst de afwisbeveiliging die de instellingen gedurende 20 seconden blokkeert. De vergeetachtige chef beschikt over een geheugenfunctie die de instellingen 10 seconden lang onthoudt, handig wanneer per ongeluk het toestel wordt uitgeschakeld.

Innovatief comfort

Met Con@ctivity kan u zich helemaal concentreren op het koken zelf. De boodschap van Miele is duidelijk. Het Con@ctivity-systeem verbindt alle toestellen die dit systeem meekrijgen en laat deze, via wifi, met elkaar communiceren. Zo stuurt de kookplaat de instellingen door naar de elektronica van de dampkap waardoor de standen hiervan automatisch worden gereguleerd. Het is dus ook niet meer nodig de dampkap na het koken zelf uit te schakelen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details