Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Interieur

Natuurgetrouw en onverslijtbaar

KATLA-593

Tekst | Caryn Communication

Beeld | Caryn Communication

24 november 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

CERAtouch is de jongste telg uit de COREtec familie van meerlagige harde vloeren. We kunnen gerust spreken van een opmerkelijke innvovatie die van bij de start de vloerindustrie op zijn kop heeft gezet. CERAtouch combineert het beste van twee werelden: de look-and-feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. CERAtouch is verkrijgbaar in een hele reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecoren.

CERAtouch is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis,  zonder enige toevoeging van pvc. De minerale kern en de onderlaag in kurk maken deze vloer uiterst duurzaam. Diverse slijtlagen resulteren in een nooit eerder geziene krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Het risico op breken tijdens de plaatsing, een frequent probleem bij keramische tegels, is hiermee volledig van de baan.

Met het kliksysteem is de plaatsing van een CERAtouch-vloer snel en supereenvoudig.

Eenvoudig kliksysteem

Met het kliksysteem is de plaatsing van een CERAtouch-vloer snel en supereenvoudig. Er komt geen lijm bij kijken en dat opent alvast talloze nieuwe mogelijkheden voor de project- en renovatiemarkt. CERAtouch kan op elke ondergrond geplaatst worden, zelfs bovenop een bestaande vloer en werkt daarbij vrijwel alle oneffenheden weg.

De vloer is zelf-uitlijnend. De tussenkomst van een dure en drukbezette professionele vloerder is dus niet strikt noodzakelijk is. CERAtouch is honderd procent waterproof en zijn smalle maar stevige voegen dragen bij tot een hyperrealistische look. Belangrijk bij commerciële toepassingen: meteen na de plaatsing kan de CERAtouch-vloer weer belopen worden, waardoor een eventuele opschorting van de commerciële activiteit vermeden wordt. Ook het minimale onderhoud is uiteraard een grote troef voor plaatsen met een zwaar beloop.

CERAtouch is honderd procent waterproof, ideaal voor vochtige ruimtes.

Ideaal voor de project- en renovatiemarkt

Naast het residentieel gebruik is een CERAtouch vloer ook ideaal voor de project- en renovatiemarkt. De ondergrond hoeft niet vlak te zijn en vergt geen voorbereidend werk. CERAtouch past zich aan de meeste oneffenheden aan. Zelfs de bestaande vloer mag blijven liggen, CERAtouch kan er zo bovenop. Plaatsing en verwerking zijn makkelijk en eenvoudig dankzij het beperkte gewicht, de losse plaatsing zonder lijm en het kliksysteem. CERAtouch is dezelfde dag beloopbaar en vermijdt een dure opschorting van de commerciële activiteiten.

Vorm- en maatvastheid van een CERAtouch vloer worden gegarandeerd door twee sterke vinyllagen aan weerszijden van de minerale kern. Hierdoor komt de vloer nooit bol te staan en ziet hij er langer als nieuw uit. Dit is meteen ook een sterke plus bij gebruik in druk belopen openbare gebouwen en winkels of kantoren.

CERAtouch is verkrijgbaar in een hele reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecoren.

Geavanceerde CERAguard technologie

CERAguard is een beschermende, kras- en impactbestendige thermoplastische toplaag die speciaal voor dit product ontwikkeld werd. Zijn mat uitzicht en reliëfstructuur geven aan CERAtouch een natuurgetrouwe look-and-feel die het moeilijk maakt om de vloer te onderscheiden van een echte stenen of keramische vloer.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details