Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Nieuws

Nieuw bij Engels Surfaces! Gegoten wastafels uit premium solid surface

23 februari 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Varicor beschikt over de faciliteit om in eigen beheer relatief eenvoudige mallen voor uit één stuk gegoten wastafels te produceren. Het productieproces van die wastafels biedt de mogelijkheid om deze op de door de opdrachtgever gewenste maatvoering te gieten. Vergeleken met het traditionele handmatige “bouwen” van een maatwerkwastafel biedt dit kwaliteitsvoordelen (o.a. CE certificering) en kunnen modellen gerealiseerd worden die handmatig niet gebouwd kunnen worden.

Bijkomend voordeel is dat alle modellen in vrijwel alle (standaard) kleuren gegoten kunnen worden. Zelfs van slechts 1 stuks. De modellen kunnen (vanaf een oplage van ca. 15 stuks)  ook in een eigen kleur gegoten worden.

UNIEK!

Varicor beschikt over 53 standaard kleuren en structuren. Met behulp van de nieuwe kleurconfigurator is het echter mogelijk om elke gewenste RAL, PMS of NCS kleur te laten produceren. 

De innovatie bestaat hieruit dat opdrachtgevers niet gebonden zijn aan bestaande kleuren maar dat ze zelf rechtstreeks hun gewenst kleur kunnen bewerken. Bovendien zijn de voor productie benodigde volumes uitermate bereikbaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details