Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Producten

Nieuwe app Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

10 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Van het eerste gesprek met de klant tot en met de installatie van het product: de nieuwe Villeroy & Boch app brengt alle relevante productinformatie samen. De app ondersteunt installateurs, showroompersoneel, planners en architecten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hij is beschikbaar voor PC’s, smartphones en tablets.

Alle informatie bij de hand

In de app is de productinformatie terug te vinden van alle collecties en productcategorieën. In een paar klikken is het juiste product snel gevonden met de daarbij horende gegevens: actuele prijzen, technische gegevens, montagehandleidingen en installatie-video’s. Ook geeft de app advies door bijbehorende en bijpassende producten te laten zien. Op locatie helpt de barcodescanner om direct het product terug te vinden. 

Productconfigurator

Dankzij de productconfigurator kan men zelf productsets samenstellen. Kies uit diverse kleuren en modellen of overtuig uw klanten met een 360 graden panoramaweergave van de hele badkamer. Alle ontwerpen kunnen opgeslagen worden in mappen, waardoor het later eenvoudig opnieuw te raadplegen is.

De nieuwe Villeroy & Boch app is zowel in de showroom als onderweg dé slimme tool voor alle informatie, ontwerpen en adviezen. Na het downloaden van de gewenste data kan er ook in de offline modus worden gewerkt. Villeroy & Boch verwacht met deze app professionals nog beter, eenvoudiger en sneller van dienst te kunnen zijn. Niet alleen de gebruikers hebben er voordeel bij. De app is ook zeer milieuvriendelijk, omdat hij veel gedrukte prijslijsten en productbeschrijvingen zal vervangen. Een win-win situatie dus.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details