NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Nieuwe armaturen van kreon
Richtbare inbouwspots kreon aplis in-line 20 in diverse varianten.

Nieuwe armaturen van kreon

Armaturen ontworpen voor flexibele installatie

De nieuwe series van kreon zijn voorzien van hoogwaardige ledtechnologie. Oog voor kwaliteit en innovatie draagt kreon hoog in het vaandel. De kreon down in-line 20 en kreon aplis in-line 20 zijn voorbeelden van geavanceerde integratie in architectonische ruimtes.

Richtbare inbouwspots kreon down in-line 20 in diverse varianten.

Kreon holon 20

De kreon holon 20 is de jongste telg in de kreon holon-familie. Het armatuur is compact maar krachtig en sluit aan bij de maatvoering 20-40-60-80. Bovendien biedt de kreon holon 20 diverse opties aan die aan elke verlichtingsbehoefte voldoen. Zowel de vaste verlichting als richtbare spots en gependelde varianten behoren tot de mogelijkheden. Deze armaturen zijn ontworpen voor flexibele installaties. Zo zijn de armaturen aanpasbaar in drie verschillende hoogtes. Bovendien kunnen de armaturen vlak met het plafond, half verzonken of volledig uit het plafond geïnstalleerd worden. Kortom: de kreon holon 20 is veelzijdig inzetbaar.

MINIMALISTISCHE UITSTRALING 

Het trimless ontwerp vormt een strakke en naadloze overgang tussen licht en architectuur. De minimalistische vormgeving van de armaturen vloeit over in de ruimte en laat de architectuur van de ruimte voor zich spreken. Dit past volledig in de huidige trends in interieurdesign. De veelzijdigheid en de verfijning van deze reeks tillen de verlichtingsoplossingen naar een hoger niveau. 

Kreon holon 20 in diverse opties.

Perfect perfection

Het product heeft een verfijnd cilindrisch ontwerp en een diep gezette ledpositie. Dit resulteert in een subtiele maar effectieve verlichting. De gebruikte hoogwaardige ledtechnologie is niet alleen energiezuinig maar garandeert ook superieure lichtkwaliteit en comfort. De optische systemen zijn zodanig ontworpen dat ze lichtverstrooiing minimaliseren. Aan de andere kant bevorderen de optische systemen een meer gerichte lichtuitvoer. Dit is cruciaal om in elke ruimte de gewenste sfeer te creëren. De ‘perfect perfection’ is tot slot het vermogen van kreon om in elk van hun ontwerpen esthetiek naadloos te combineren met functionaliteit. “Form meets function in perfect harmony.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details