NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Nieuwe generatie vloerdesign

Nieuwe generatie vloerdesign

In 2021 zet Parador het succesverhaal van zijn innovatieve product voort met tal van nieuwe producten.

Met ‘Modular ONE Hydron’ presenteert de vloerspecialist uit Coesfeld de nieuwe generatie van zijn bestseller. De uitbreiding van het succesvolle Modular ONE assortiment staat voor een combinatie van innovatieve technologie, topkwaliteit en authentieke looks. Modular ONE Hydron is dankzij zijn bijzondere productopbouw 100% waterdicht en dankzij zijn geringe opbouwhoogte ook zeer renovatievriendelijk. Dit betekent dat Modular ONE Hydron ook probleemloos zonder tijdsbeperking in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad, bijvoorbeeld in de badkamer, kan worden geïnstalleerd. De nieuwe waterdichte en vormstabiele kernplaat uit polymeer en de waterdichte achterkant uit polymeer combineren uitstekende kwaliteit en perfect waterafstotende eigenschappen. Wie op zoek is naar een echt meesterwerk op het gebied van modulaire vloerbedekkingen vindt in de 15 nieuwe Modular ONE Hydron vloeren een innovatief, weekmakervrij en waterdicht product, dat qua schoonheid en gevoel zelfs met echte houten vloeren kan wedijveren. Geheel in lijn met deze belofte introduceert Parador nu voor het eerst Modular ONE vloeren met synchrone structuur – een echte innovatie op het gebied van weekmakervrije designvloeren die een lange ontwikkelingsperiode heeft doorgemaakt.

Naast de technische uitbreiding met de Hydron productlijn overtuigt Parador met nieuwe, opvallende decors in het Modular ONE assortiment. Elegante, minimalistische ontwerpen in Scandinavische stijl en moderne varianten van de scheepsvloer spelen in op de huidige designtrends. Naast eiken decors in tinten van licht tot donker inspireren variaties van steen- en betonlooks met hun wijds uitgestrekte, grote tegelformaat.

De drie nieuwe ‘Iconics’ -producten leiden tot een uitbreiding van het assortiment met moderne, ongebruikelijke en gedurfde ontwerpen met iconografisch potentieel. Met Modular ONE ‘Cross Cut Iconics’ in de kleuren ‘original’ en ‘black’ heeft Parador de klassiek elegante kopshouten vloer op een eigentijdse manier geïnterpreteerd. De decors combineren een hoog niveau van technische knowhow en complexe esthetiek tot een innovatieve benadering op het gebied van uiterlijk en functie. De combinatie van verschillende afmetingen, rasters, diagonalen en schuine insnijdingen bij de verdere ontwikkeling van kopshout werden gecombineerd tot een samenhangend patchworkpatroon. Dankzij de repetitieve compositie hebben de patronen een natuurlijk verloop.

Met het nieuwe decor ‘Eiken Nordic’ speelt Parador in op het interieurtrendthema van dit moment: Scandinavische stijl. Het elegante decor in de drie kleuren wit, grijs en beige straalt rust en puurheid uit. De vloer weet indruk te maken met zijn aangename, maar terughoudende karakter en is de ideale partner voor zowel ingetogen als expressionistisch ruimtedesign. Met het decor ‘Eiken Linea’ in natuur en antiek uit de productlijn wordt een nieuw type scheepsvloer geïntroduceerd. De doorlopende stroken zien er modern, royaal en bijzonder authentiek uit door hun genuanceerd kleurenspel. ‘Eiken Atmosphere’ lijkt wel onbehandeld ruw hout, waarvan de pure uitstraling het hoogste niveau van authenticiteit weerspiegelt en onderstreept waar Modular ONE voor staat: beter dan het origineel.

De nieuwe Modular ONE Hydron productlijn is verkrijgbaar vanaf 1 mei 2021, de andere nieuwigheden van het Modular ONE assortiment al vanaf 1 februari 2021.

De innovaties op een rijtje:

 • 32 nieuwe artikelen
 • 11 nieuwe decors, waaronder 3 Iconics decors
 • 18 nieuwe artikelen met synchrone structuur
 • 15 nieuwe waterdichte Hydron artikelen
 • Fascinerende, unieke Iconics decors
 • uit het eigen ontwerpatelier
 • Modular ONE Hydron – de nieuwe 100% waterdichte variant van de succesvolle Modular ONE serie
 • authentieke ontwikkelingen van natuurlijke eiken decors
 • Elegante, minimalistische decors in Scandinavische stijl
 • Nieuwe interpretatie van scheepsvloeren
 • Synchrone structuren die qua authenticiteit niet meer te overtreffen zijn

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details