NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Nieuwe thema ARCHITECT@WORK wordt… Super Skin

Nieuwe thema ARCHITECT@WORK wordt… Super Skin

Het nieuwe thema voor de volgende editie van ARCHITECT@WORK Kortrijk (donderdag 11 en vrijdag 12 mei 2023) ligt vast. Na rijp beraad met het comité loopt de eerstvolgende Belgische editie van het event onder de header ‘Super Skin’.

Super Skin is een vlag die meerdere ladingen dekt. Uiteraard denk je meteen aan de buitenschil van gebouwen, maar het thema gaat véél ruimer dan dit. Zo is Super Skin niet louter iets wat louter buiten van toepassing is, ook binnen kunnen tal van afwerkingen een Super Skin hebben.

Het gaat bij dit thema over het gebruik van niets dan hoogwaardige, innovatieve en duurzame materialen, systemen en processen die voldoen aan de hoogste eisen die architecten en ontwerpers kunnen stellen. Bij Super Skin denk je aan alles wat uitmuntend is, extreme resistentie biedt, beschikt over superisolerende eigenschappen, een enorme flexibiliteit tentoonspreidt, enzovoort….

En uiteraard omarmt Super Skin alle mogelijke nieuwe technologieën die de steeds hoger wordende verwachtingen kunnen inlossen, of het nu gaat over de constructie zelf, de ruimtelijke planning of het productontwerp.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details