NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Nieuwigheden voor binnen en buiten op Architect@Work

Nieuwigheden voor binnen en buiten op Architect@Work

Nieuwe outdoorspot kreon vergo in primeur op Architect@Work

Op Architect@Work stelt kreon voor de eerste keer nieuwkomer kreon vergo voor aan de Belgische architecten, een volledig nieuwe productfamilie outdoor spots die pas in 2024 wordt gelanceerd. Deze tuinlamp met grondpin en verstelbare kop, integreert zich door zijn strakke en elegante uiterlijk in elk tuindesign. Daarnaast zien bezoekers ook de outdoor armaturen kreon wabi pillar en het binnenarmatuur kreon aplis 60, een productgamma van ronde inbouwspots. De collecties bieden de mogelijkheid tot verregaande personalisatie met het maatwerkprogramma van kreon en tillen elk tuin- of interieurontwerp naar een hoger niveau. Zo is kreon vergo te verkrijgen in verschillende afwerkingen en toegevoegde elementen zoals een aangepaste lichtbron, afhankelijk van het tuindesign.  

Standnummer 83 

Lees hier het volledige bericht.

kreon vergo © kreon
kreon vergo © kreon

Duurzaam douchen centraal bij AXOR op Architect@Work 

Douchen is één van de meest waardevolle momenten van de dag. Aan het begin van de dag om deze fris en monter te beginnen, om te ontspannen na een lange werkdag of om de spieren rust te gunnen na een intensieve work-out. Is dit comfortabel ritueel ook nog eens duurzaam dan is dat een win-win.  

Tijdens Architect@Work focust AXOR op duurzaam douchen: spaarzaam omgaan met water zonder afbreuk te doen aan de douche-ervaring. De AXOR Nature Shower by Philippe Stark en de AXOR Conscious Shower by Phoenix zijn een toonbeeld van slimme technologie en uitgepuurd design.

Standnummer 15 

Axor Conscious Shower by Phoenix

Axor Nature Shower by Philippe Starck

Skylux laat architecten kennismaken met uniek en innovatief Belgisch dakvenster

Om de duurzaamheidseisen voor 2050 te halen, is de renovatie van woningen een belangrijk punt. De Belgische huizenmarkt was aan het vergrijzen en er gaat veel energie verloren door slechte dakisolatie. Skylux, als expert in het binnenhalen van natuurlijk licht via het schuine of platte dak, presenteert zijn SKY10 dakraam. Uniek in zijn genre en het resultaat van Belgische innovaties, vervult het zijn rol als lichtput in de woning met glans en zorgt het tegelijkertijd voor een perfecte isolatie.

Standnummer 146

Lees hier meer.

©Skylux SKY10
©Skylux SKY10

De gecertificeerde en esthetische vloersystemen van Sto

Sto staat vooral bekend om zijn gevelsystemen en -afwerkingen, maar heeft daarnaast ook een zeer ruim assortiment vloersystemen voor binnen en buiten. De verscheidenheid aan vloersystemen en afwerkingsmogelijkheden maakt dat deze multi-inzetbaar zijn; van designvloeren tot functionele industriële vloeren. Sto stelt deze systemen voor op hun stand tijdens Architect@Work. 

Standnummer 8

Lees er hier alles over.

Sto vloersystemen © Sto

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details