NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Novy steekt toestellen in een stijlvol nieuw jasje

Novy steekt toestellen in een stijlvol nieuw jasje

Nieuwe kleur Mineral Black: geen vingerafdrukken, wel structuur en design

Zwart doet het goed in elke keuken. Het is tijdloos, strak en creëert een stijlvolle uitstraling. Met de nieuwe structuur Mineral Black gaat Novy nog een stapje verder voor de ideale zwarte dampkap. Mineral Black is een matter zwart dat opvalt door de subtiele structuur. Een extra bonus: het is bijzonder onderhoudsvriendelijk. 

Esthetisch en onderhoudsvriendelijk 

“Een nieuwe variant zwart mag een detail lijken, maar niets is minder waar”, stelt Olivier Lambert, Marketing Director bij Novy. Eerst en vooral is er het esthetische element, waar wij bij Novy veel belang aan hechten. Dankzij de structuur van de nieuwe kleur krijg je een bijzonder stijlvol en subtiel designeffect. Maar er is ook een praktisch voordeel: Mineral Black is zeer onderhoudsvriendelijk en minder gevoelig voor vingerafdrukken of krassen.”

De ideale zwarte dampkap 

Tal van Novy dampkappen zijn vanaf nu verkrijgbaar in Mineral Black. ​ Ze zijn naar goede gewoonte uiterst krachtig en fluisterstil, en komen vanaf nu dus ook in een extra smaakvol jasje. De nieuwe kleur vergroot de veelzijdigheid. Terwijl glanzend zwart vooral indruk maakt in een industriële, moderne keuken, is mat zwart overal perfect inzetbaar, ook in landelijkere keukens. 

Een decoratieve dampkap in het zwart die boven je kookeiland zweeft? Of een inbouw dampkap waarvan je de aanwezigheid nauwelijks merkt? Zowel eiland-, plafond-, inbouw- als wanddampkappen en accessoires zullen van de nieuwe look kunnen genieten. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details