NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Ontdek alle voorgestelde bouw- en interieurnieuwigheden op de Gallery Days

Ontdek alle voorgestelde bouw- en interieurnieuwigheden op de Gallery Days

Tijdens de eerste editie van de Gallery Days by Two cents, stelden verschillende A-merken uit de bouw- en woonsector een uniek product voor. BMI Belgium, Daikin, Facq, Kreon, Sto, SMEG, Thomas & Piron en Wienerberger zetten er, in ware galeriestijl, hun nieuwigheden letterlijk in de spotlight.

Hieronder vindt u een handig overzicht en de verschillende persberichten terug.

BMI Academy biedt unieke combinatie opleidingen voor zowel plat als hellend dak

Nu er voortdurend nieuwe producten en technieken op de markt komen en duurzaam bouwen de norm is, stijgt de vraag naar gerichte opleidingen voor dakwerkers. Daarom opent BMI Belgium op 15 oktober haar opleidingscentrum BMI Academy. Uniek aan de BMI Academy is de combinatie van opleidingen voor zowel plat als hellend dak. BMI Belgium is zo de enige dakproducent die opleidingen aanbiedt voor beide types daken.

Lees hier het volledige persdossier


Daikin luchtreinigers voor zuivere lucht

De kwaliteit van de binnenlucht krijgt, sinds de COVID-19-pandemie enorm veel aandacht. En terecht. Een zuivere, frisse binnenlucht is noodzakelijk voor ieders gezondheid. Daarnaast heeft de kwaliteit van de binnenlucht ook een significant effect op de prestaties en het welzijn van mensen. Ruimtes extra reinigen kan snel én efficiënt met kwalitatieve luchtreinigers. Met de MCK55W en de MC55W brengt Daikin hoogwaardige, compacte en betrouwbare luchtreinigers op de markt voor gezonde binnenomgevingen. Voor de luchtzuivering van grotere ruimtes brengt Daikin een aangepaste oplossing op de markt, de AstroPure. Deze is uiterst geschikt voor gebruik in kantoren, scholen, hotellobby’s, gezondheidsinstellingen, … om er maar een paar te noemen.

Lees hier het volledige persdossier


Facq stelt het Correto-gamma van Inda voor

Het nieuwe badkamermeubelassortiment, dat op de Gallery Days is voorgesteld, doet de harten van menig designliefhebbers smelten. De lijn is minimalistisch, verfijnd en zorgt voor interessante kleurcontrasten en tegelijkertijd een harmonieus geheel. Het Coretto gamma van Inda biedt een oneindige variëteit aan materialen en zorgt op die manier voor talloze combinaties zodat de badkamer een unieke stijl krijgt.

Lees hier het volledige persdossier


Kreon lanceert kagi profielsysteem met draadloze lichtregeling

kreon kagi is een innovatief en uiterst veelzijdig profielsysteem dat modulair opgebouwd kan worden met cilindervormige en kubusvormige armaturen. Door spots of wallwashers toe te voegen op het hoofdprofiel kunnen verschillenden objecten of woonfuncties vlot belicht worden. Zo wordt een uniek grafisch lichtspel gecreëerd of kan de verlichting als oriëntatieverlichting fungeren. Voortaan is het ook mogelijk om kreon kagi draadloos met casambi te besturen: een gebruiksvriendelijk systeem om verlichting mee aan te sturen op basis van Bluetooth Low Energy (BLE).

Lees hier het volledige persdossier


Sto lanceert nieuw duurzaam AimS®-productgamma op basis van dennenolie

De nieuwe AimS® productlijn van Sto bestaat uit wapeningsmortel, sierpleister en gevelverf. Door 30% van het bindmiddel uit dennenolie te vervaardigen, een overvloedig restmateriaal uit de houtindustrie, wordt er aanzienlijk bespaard op het gebruik van aardolie, zonder op de kwaliteit in te boeten. De productlijn is bovendien samengesteld uit meer dan 95% hernieuwbare en duurzame grondstoffen.

Lees hier het volledige persdossier


Smeg droomkeuken in augmented reality

De 100% Belgische Smeg AR app, die al enkele maanden beschikbaar is voor grote apparaten, wordt nu ook ontwikkeld voor kleine toestellen. Het principe is simpel: de gebruiker kiest een toestel uit het uit het Smeg-assortiment en plaatst het in zijn keuken met behulp van augmented reality.

Lees hier het volledige persdossier


Thomas & Piron slaat alarm: zorgwekkend tekort aan arbeidskrachten in de bouwsector

Thomas & Piron is actief in een sector die in de lift zit, maar die nu aan de alarmbel trekt. Er komen inderdaad steeds meer bouwprojecten, maar er is een ernstig tekort aan gekwalificeerde arbeidskrachten om deze groei op te vangen. in een opiniestuk wijst de Waalse bouwleider op de vele gevolgen: vertragingen op de bouwplaats, een enorme werklast voor de beschikbare arbeidskrachten en een vertraging van de groei. Tenslotte worden de autoriteiten enkele oplossingen voorgesteld.

Lees hier het volledige persdossier


Wienerberger: uitbreiding dakpan- en gevelsteencollectie

Wienerberger, fabrikant van keramische bouwoplossingen, stelt twee nieuwigheden voor. Enerzijds een uitbreiding van de gevelsteencollectie Terca Wasserstrich Special in Eco-brick formaat en anderzijds een uitbreiding van de Elfino dakpancollectie. Met de smalle Eco-brick variant geeft Wienerberger de collectie twee extra troeven: een betere ecologische waarde en extra ruimte voor isolatie of woonruimte. De tweede nieuwigheid, de tegelpan Elfino van Koramic, combineert de ranke look van een lei met de uitmuntende prestaties van een kleidakpan.

Lees hier het volledige persdossier

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details