NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Ontdek de DELABIE nieuwigheden van eind 2022.

Ontdek de DELABIE nieuwigheden van eind 2022.

DELABIE innoveert en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten.

Spiegelkast met 4 functies

Spiegelkast met 4 functies

Deze 4-in-1 spiegelkast bevat een spiegel, handendroger, elektronische kraan en zeepverdeler. De matzwarte afwerking, gecombineerd met de indirecte LED verlichting, zorgt voor een modern en universeel design. De installatie gebeurt snel en eenvoudig en de lichtgevende pictogrammen maken het gebruik intuïtief. De multifunctionele kast werkt zonder manueel contact en biedt daardoor de nodige hygiëne en comfort bij het handenwassen.

MINI BAILA wastafel in mat zwart rvs

MINI BAILA wastafel in mat zwart rvs

Verfraai uw sanitair met deze MINI BAILA wastafel in tijdloos zwart, met afwerking in Teflon® rvs. Voor een “mix & match” look zwart/verchroomd kan de wastafel gecombineerd worden met een afvoerplug en kraan in chroom.

Zwart Be-Line® assortiment: top design grepen

Zwart Be-Line® assortiment: top design grepen

De Be-Line® grepen zijn verkrijgbaar in een nieuwe matzwarte afwerking. Hun strak ontwerp wist de medische uitstraling en past bij elke decoratiestijl. Met een platte ergonomische antiroterende zijde voor een optimale grip, een robuust ontwerp en een minimale plaats inname voor bewegingsvrijheid, is Be-Line® geschikt voor iedereen en wordt gedeeld gebruik van sanitaire ruimtes een aangename ervaring.

TEMPOMATIC elektronisch spoelsysteem met dubbele bediening

TEMPOMATIC elektronisch spoelsysteem met dubbele bediening

De toiletkraan met meerdere spoelmogelijkheden. De TEMPOMATIC dubbele bediening biedt de perfecte combinatie van toegankelijkheid, hygiëne en design. Zo verzekert de drukknop langs de zijkant comfort voor personen met beperkte mobiliteit, is waterstagnatie onmogelijk dankzij het ontbreken van een reservoir en gebeurt de spoeling 100 % contactloos (indien gewenst door de gebruiker). Bovendien zorgen de dubbele afwerking en de strakke vormgeving van de kraan voor een esthetische uitstraling.

TEMPOFIX 3 brandwerend voorwandsysteem voor directe toiletspoeling

TEMPOFIX 3 brandwerend voorwandsysteem voor directe toiletspoeling

De TEMPOFIX 3 brandwerende versie is een topprioriteit! Dit zelfdragend voorwandsysteem weerstaat de verspreiding van vuur gedurende 60 minuten. Hij wordt voorgemonteerd geleverd en de installatie gebeurt snel en eenvoudig. Een efficiënte spoeling die altijd beschikbaar is, geen stilstaand water, kalk of onzuiverheden en minder risico op lekken, zijn allemaal voordelen van het toiletspoelsysteem zonder reservoir.

H9633BEL thermostatische douchemengkraan voor inbouw

H9633BEL thermostatische douchemengkraan voor inbouw

DELABIE heeft zijn douchemengkranen voor inbouw opnieuw ontworpen met een 100 % waterdichte inbouwdoos.
Dankzij hun ontwerp dragen deze kranen bij tot de veiligheid van patiënten, de preventie van nosocomiale infecties en het algemene comfort in zorginstellingen. Het onderhoud is vereenvoudigd: de toegang is via de voorkant van de doos door simpelweg de bedieningsplaat te verwijderen.

Hygiënisch handwasbakje in rvs

Hygiënisch handwasbakje in rvs

Dit handwasbakje met hoge spatwand, vervaardigd uit bacteriostatisch RVS 304, is een must voor handhygiëne. De diepe kom beperkt het risico op spatten en laat toe de handen comfortabel te wassen. Hij is ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, zorginstellingen en medische praktijken.

5526 lage ééngats voorspoelkolom met mengkraan

5526 lage ééngats voorspoelkolom met mengkraan

Deze lage ééngats voorspoelkolom is ideaal voor gebruik in semi-professionele keukens. Dankzij zijn afmetingen kan hij zowel op aanrechten als in keukens gebruikt worden. Zoals alle DELABIE voorspoelkolommen voldoet hij aan de eisen van keukens: robuust, betrouwbaar, bestand tegen intensief gebruik en toch functioneel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details