NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Ontdek het gamma van ACO Douche tijdens Stone & Tile

Ontdek het gamma van ACO Douche tijdens Stone & Tile

ACO heeft veel meer te bieden dan afvoergoten alleen. Tijdens de vakbeurs Stone & Tile gaat ACO hier dieper op in. Van elegante douchegoten tot afvoerputjes, maar ook douchegoten voor grotere debieten.

De nieuwste kaderloze douchegoot ShowerDrain S+ straalt pure sierlijkheid uit. Deze inox douchegoot is eenvoudig te installeren en makkelijk te reinigen. Dankzij de afbreekbare voetjes is de douchegoot makkelijk in hoogte af te stellen. De verstelring zorgt ervoor dat het opzetstuk met elke soort tegel te gebruiken is. 

In bepaalde omstandigheden is het nodig om hogere debieten op te vangen. Denk maar aan de collectieve douches van een sportclub of wellnessruimte. Met de ShowerDrain Public is dit mogelijk. Deze douchegoot is beschikbaar in 4 lengtes tot max. 3m. 

Voor de bekleding van de zijkanten en een stijlvolle afwerking van de inloopdouche is er de “ShowerStep”. Dit is een tegelprofiel, volledig in inox met ingebouwde helling perfect passend bij alle ACO douchegoten.

Stone & Tile is dé vakbeurs voor de natuursteen- en tegelsector in de Benelux. De beurs vindt plaats op 17 & 18 maart 2022 in Flanders Expo te Gent. 

Kom langs en ontdek de ACO-producten op stand 48. De toegang is gratis.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details