NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Ontketen duurzaamheid met Pirrouet®, de eerste CO₂-negatieve gevelsteen

Ontketen duurzaamheid met Pirrouet®, de eerste CO₂-negatieve gevelsteen

Sta aan de vooravond van een duurzame revolutie voor uw architectuur met onze nieuwste doorbraak: Pirrouet® CO₂-negatieve gevelstenen. Gevelstenen die tijdens het productie proces maar liefst 60 kg CO₂opnemen per ton materiaal en zich tijdens het uitharden permanent bindt aan de aanwezige Ca-houdende materialen. Ontdek ons ‘flagship’ product, ontworpen om de toekomst een esthetisch gezicht te geven met duurzaamheid als kern. 

Het Pirrouet®-assortiment straalt in 9 rijke kleurschakeringen, elk met een oppervlakte textuur die gevels een unieke, esthetische uitstraling verleent. Deze baanbrekende gevelsteen tilt de duurzaamheidsnorm naar een hoger niveau, en vanaf het eerste kwartaal van 2024 zal dit icoon beschikbaar zijn op zowel de Belgische als de Nederlandse markt. 

Pirrouet® vertegenwoordigt meer dan een nieuwe gevelsteen; het is een symbool van vooruitgang. Als een tastbaar resultaat van onze duurzaamheidsbelofte, Together to Zero, markeren we hiermee een nieuwe fase. Een fase waarin we niet alleen kijken naar vandaag, maar waarin we investeren in een toekomst die veerkrachtig en CO₂-neutraal is. 

Geef uw projecten de allure van innovatie en maak een statement voor duurzaamheid. Pirrouet® brengt de kracht van transformatie rechtstreeks naar uw gevel, en zet zo een nieuwe standaard voor esthetiek en duurzaamheid. 

Klaar om de volgende stap te zetten in de evolutie van bouwmaterialen? Kies voor Pirrouet® en omarm een duurzame toekomst. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details