NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Opening keukentoonzaal in Hasselt

Opening keukentoonzaal in Hasselt

Midden juli opent in de Diesterstraat 2 te Hasselt de gloednieuwe keukentoonzaal ‘designlink’. Kersvers ondernemer Link Martens creëerde er een speelse en harmonische setting om bulthaup te ontdekken. “Door mijn persoonlijke aanpak ontstaan hier maatkeukens, ideaal om in te koken én leven.” 

Ondernemen in tijden van corona? Jawel, Link Martens waagt met deze gloednieuwe bulthaup boetiek in centrum Hasselt de grote sprong. Na maanden hard werk, opent de keukenwinkel midden deze maand haar deuren. Wie hier binnenwandelt, wordt onmiddellijk ondergedompeld in de tijdloze en exclusieve wereld van bulthaup. De toonzaal introduceert met een selectie uit het productaanbod – b3, b2, b1 en b Solitaire – van bulthaup meteen de veelzijdigheid van het merk voor de gehele leefruimte. 

Tijdloos bulthaup universum 

Als graficus en interieurontwerper typeert Link zich met een stijl die zowel speels als harmonisch is. Verwacht hier dus strakke interieurconcepten uitgekiend tot in de details en met een kwinkslag. Met onder andere kunstenaars zoals Kazimir Malevich en Piet Mondriaan als inspiratiebronnen is de boetiek uitgegroeid tot een helder geheel. Link: “Hun goed doordacht lijnenspel sluit perfect aan bij de essentie van bulthaup.” 

Designlink laat u met een slimme greep uit het productaanbod het keukenmerk ontdekken, steeds met oog voor authentieke en eerlijke materialen. Van een b2 keukenwerkbank met eiken werkblad, een b1-keuken met een b Solitaire eettafel en zitbank en een markant b3 keukeneiland in inox gecombineerd met rough-cut eik en hoge ingebouwde kasten. Alle getoonde elementen benadrukken op hun beurt de ontwerpvrijheid om elke keer opnieuw met bulthaup van ‘een keuken’ úw keuken te kunnen maken. 

Jong ondernemerschap 

De sprong naar het ondernemerschap is altijd spannend, en dan al zeker in tijden van corona. Maar Link’s grote stap wordt omgeven met tonnen positieve energie én al de nodige interieurervaring op zak. “Hoewel ik voor het eerst een eigen zaak zal leiden, ben ik in de interieurwereld niet aan mijn proefstuk toe. Ik heb al meer dan een decennium ervaring als interieurarchitect en draai al ruim zeven jaar mee als interieurarchitect en leidinggevende bij een gevestigd interieurbedrijf in Hasselt. Na de vele maanden voorbereiding, kijk ik nu reikhalzend uit naar de opening.” 

Na de komst van Balo Design boetiek, Vinca bloemenwinkel en de nieuwe culinaire hotspot restaurant Leeuw op een steenworp, heeft de Diesterstraat er binnenkort dus een nieuwe hotspot bij. De bulthaup boetiek is vlot bereikbaar via de kleine ring. Om u een indruk te geven van de producten en werkwijze, bent u te allen tijde welkom voor een vrijblijvende kennismaking met Designlink! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details