NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Optimaal gebruiksgemak en veiligheid staan centraal in slimme toegangscontrole
Open een deur eenvoudig met je smartphone door een simpele tik tegen het slot.

Optimaal gebruiksgemak en veiligheid staan centraal in slimme toegangscontrole

Cloudoplossing met flexibele toegangsmethoden

Slimme toegangscontrole wint de laatste jaren enorm aan belang, niet alleen voor bedrijven of overheidsinstellingen, maar ook op de residentiële markt. Om aan die toegenomen vraag tegemoet te komen, ontwikkelde SALTO Systems een gloednieuw platform: SALTO Homelok. Deze veelzijdige oplossing biedt een antwoord voor particulieren, projectontwikkelaars en gebouwbeheerders om vanop afstand flexibel, veilig en in alle comfort de toegang te beheren. 

Innovatie, kwaliteit en veiligheid gaan hand in hand bij SALTO Systems. Het bedrijf zet hier al meer dan twintig jaar op in om hoogwaardige oplossingen voor toegangscontrole en -beheer te ontwikkelen. SALTO Systems is actief in diverse sectoren, zoals kantoor- en overheidsgebouwen, gezondheidsinstellingen, hotels, scholen, winkels, fitnesscentra, coworking- en colivingruimtes, en residentiële gebouwen. Hun systemen variëren van bekabelde tot draadloze, batterijgevoede sloten voor deuren en lockers, en maken gebruik van een server- of cloudgebaseerd platform. “Afhankelijk van de oplossing wordt de informatie over wie waar toegang heeft, opgeslagen in een clouddatabase, een lokale server of op de badge. Voor de draadloze systemen gebruiken we bluetooth of RF. Onze oplossingen werken onder andere met badges, sleutelhangers, kaarten en mobiele apps, zoals de Apple of Android Wallet”, legt marketing- en business development manager Eric Beling uit. “De toepassingen zijn eindeloos, want we beveiligen niet alleen deuren, maar ook kledinglockers of lockers voor koerierdiensten.”

Veiligheid en privacy primeren

De laatste jaren evolueerde de markt van toegangscontrole enorm. In het bijzonder voor residentiële woningen en appartementsgebouwen nam de vraag naar intelligente oplossingen toe. Eric: “Of het nu om een privéwoning of een appartementsgebouw gaat, er is nood aan een toegangscontrolesysteem dat eenvoudig en het liefst vanop afstand te beheren is. Een cloudoplossing heeft als voordeel dat je geen lokale server nodig hebt. Al zit de grote uitdaging erin de veiligheid van de gebruikers te garanderen. Met SALTO Homelok bieden we hierop een antwoord. Het cloudgebaseerde platform laat een verbeterde controle toe via het web en kan gecombineerd worden met een fysieke keycard, de Homelok-app met digitale sleutel of een sleutel in Apple Wallet en in de toekomst ook in Android Wallet. Zo kan je als gebruiker met je smartphone de deur openen door een simpele tik tegen het slot.” Voor SALTO Systems zijn de privacy van de gebruikers en cybersecurity van het systeem essentieel. SALTO Homelok is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan alle GDPR-regelgeving.

De Homelok-oplossing werkt met diverse toegangsmogelijkheden, waaronder een kaart.

Flexibel in gebruik

SALTO Homelok is combineerbaar met alle mogelijke types deuren met elektronische deurbeslagen, elektronische cilinders of wandlezers. Voor meergezinswoningen en appartementsgebouwen is het platform bijzonder interessant. Als gebouwbeheerder voeg je vanop afstand gebruikers toe en verander of verwijder je hun rechten. Zo heb je de perfecte controle over wie waar binnen kan en beheer je gemakkelijk de toegang tot meerdere deuren in één systeem: van de centrale toegangsdeuren over de deuren naar gemeenschappelijke ruimtes tot de toegang naar de private gedeeltes, zoals de woning of een privéberging. ”Een gebouwbeheerder hoeft niet meer ter plaatse te gaan om sleutels af te geven. Voor de huurmarkt is dat een troef. Het systeem laat ook toe om personen alleen op bepaalde tijdstippen toegang te geven tot het gebouw. Denk bijvoorbeeld aan een kuis- of onderhoudsploeg. SALTO Homelok is integreerbaar met clouddiensten van derden, zoals videofonie. Bovendien is het mogelijk om de eigenaar van een woning zelf de toegang tot zijn private eigendom te laten beheren. Voor privéwoningen ontwikkelden we een lightversie van het platform. Eind 2022 lanceren we onze gloednieuwe oplossing op de markt.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details