NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Outdoor living ontdekken in al zijn facetten
NAO outdoor living brengt een dertigtal high end merken samen in een veelzijdig belevingspark.

Outdoor living ontdekken in al zijn facetten

Wil je klanten inspireren en enthousiasmeren over de mogelijkheden van ‘buitenleven’? Dan moet je in Kruisem zijn. NOA outdoor living brengt een dertigtal high end merken samen in een veelzijdig belevingspark. Langsheen diverse thematuinen bekijk je samen de mogelijkheden voor outdoor living en ontdek je zo de wensen en verwachtingen van je klant. Om die vervolgens vlot om te zetten in een ontwerp op maat.

Buitenleven heeft de afgelopen jaren sterk aan belang gewonnen. Om volledig te ontspannen in het groen kiezen klanten steeds vaker voor een totaalbeleving. En daar voorzien ze ook graag het passende budget voor. Dat totaalplaatje samen met je klant in het echt ervaren en zo inspiratie opdoen, kan voortaan bij NOA outdoor living. Het grote buitenpark bevat twaalf volledig ingerichte, realistische tuinen. “Voor elke setting en elk type klant”, benadrukt Hilde Baekelandt, commercial & concept manager van NOA. “Van kleine stadstuin tot luxueuze villatuin en van private oase van rust tot stimulerend buitenkantoor of aantrekkelijk horecaconcept.”

Totaalbeleving in het echt ervaren en zo inspiratie opdoen, kan voortaan bij NOA outdoor living.

Beleven en onthaasten

De complete settings in het belevingspark zijn het resultaat van een sterk partnership tussen gerenommeerde merken, onder wie Renson, initiatiefnemer van NOA. Voor de decopartners werkt NOA met jaarcontracten. Dat garandeert een dynamisch karakter voor het park. Hilde: “Trends zijn ook in deze sector heel belangrijk. Via partners die hun eigen segment door en door kennen, en inzetten op innovatie zitten we dicht bij de bron. Samen creëren we niet enkel hedendaagse thematuinen in tal van stijlen, maar ook een plek waar je echt tot rust komt. Daarvoor hebben we onder meer de akoestische panelen van Petac in portfolio. De onthaasting die de klant zoekt voor zijn eigen project, daar proeft hij alvast van tijdens zijn bezoek aan NOA outdoor living.”

De elementen die bij NOA tot leven komen zijn heel divers. Daardoor komt elke klant er wel aan zijn trekken. Denk aan terrasoverkappingen en andere gebouwconstructies zoals een tiny house, maar ook aan tuinmeubelen, verlichting, barbecues, omheiningen, green walls, zwembaden en buitendouches, outdoor spiegels, pakketbrievenbussen, outdoor TV, outdoor speakers,…

Geregeld zullen ook events voor architecten en andere professionals georganiseerd worden.

Professionals samenbrengen

NOA outdoor living wil je niet enkel met je klanten over buitenleven laten dromen en brainstormen. Het is de uitgelezen plek om met gelijkgezinde professionals samen te komen. Daarvoor zullen geregeld events georganiseerd worden, waar je kan netwerken en nieuwe mogelijkheden ontdekken. “We willen architecten niet enkel samenbrengen, maar ook hun input krijgen om ons aanbod verder uit te breiden en nog beter op de huidige markt af te stemmen”, zegt Hilde Baekelandt. “Als denktank, waar iedereen een stem heeft en gehoord wordt. We hopen architecten dus zeker warm te maken om onze grote buitenshowroom te gebruiken en om in interactie te gaan.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details