NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Prefabbouw in al zijn vormen. IJzersterk in bedrijfsgebouwen
Decocars, een van de ruim 2.000 realisaties van Beeuwsaert Construct.

Prefabbouw in al zijn vormen. IJzersterk in bedrijfsgebouwen

Doordacht, van ruwbouw tot zorgvuldig afgewerkte bedrijfsgebouwen, Beeuwsaert Construct verzorgt het volledige traject. Bij het bouwbedrijf kunnen klanten terecht voor de realisatie van kantoren, industrie, retail en agro.

Aandacht voor de klant

Nauw contact met de klant blijft belangrijk. Zijn of haar eisen vormen het vertrekpunt. Daarna neemt het Beeuwsaert Construct team, bestaande uit zo’n 150 enthousiaste medewerkers, aangevuld met een team van vaste onderaannemers, het volledige project in handen. Elke medewerker werkt volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen, met kennis van zaken, flexibel en volgens de vooropgestelde planning. Het gezamenlijke doel: klantentevredenheid zo hoog mogelijk in het vaandel dragen. Met persoonlijke begeleiding en uitgebreide informatie van het eerste gesprek tot de oplevering.

Elke medewerker werkt volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen, met kennis van zaken, flexibel en volgens de vooropgestelde planning.

Kracht en doorzettingsvermogen

Het jonge bedrijf realiseert ongeveer 160 projecten per jaar. De verschillende werven liggen verspreid in heel België en reiken tot Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Werven die je trouwens makkelijk herkent aan de imposante blauwe neushoorn, een opvallende mascotte en symbool voor de snelheid, wendbaarheid, kracht en het doorzettingsvermogen binnen het bedrijf.

Kwaliteit en snelheid

De sleutel tot dit succes? Een gezonde dosis ondernemingszin, een no-nonsenseaanpak, een ijzersterk bouwteam en nauw contact met partners en klanten. Met twee gepassioneerde zaakvoerders aan het roer en de juiste medewerkers op de juiste plek, realiseert Beeuwsaert Construct zowel grote als complexe projecten snel en goed. De kracht van snelheid, flexibiliteit en kwaliteit, gebundeld in een groeiend familiebedrijf met een vooruitstrevende visie en innovatieve ingesteldheid.

Toekomst

Beeuwsaert Construct is een referentie in prefabbouw, en kan na 17 jaar terugblikken op een heel geslaagd parcours, met meer dan 2.000 realisaties en al een twaalfde nominatie op rij bij de Trends Gazellen. Het bouwbedrijf blijft groeien en bouwen, ook aan de toekomst. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details