NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Renson reikt Ambassador Awards uit op Polyclose 2022

Renson reikt Ambassador Awards uit op Polyclose 2022

De Benelux-klanten van Renson keken ongetwijfeld dubbel uit naar de uitgestelde 2022 editie van Polyclose. Naast alle nieuwigheden op de beurs werden op woensdag 31/8 op de Renson stand namelijk ook de Ambassador Awards 2022 uitgereikt. De mooiste projecten van trouwe klanten of ‘Ambassadors’ werden er beloond met een ‘Renson Award’.

Boven v.l.n.r.: Ward Beneens (Beneens Alucon), Frederic David (Alu De Jaeghere), Paul Renson, Rimmert Van Maele (Holstra), Marcel Nijman (Vitrona) en Mark van der Voort (Vitrona) Onder v.l.n.r.: Emmy Van Overwalle (Martens) , Jean-Marc Angelini (Flex), Vincent Demoulin (Flex) en Almar Verbakel (Vitrona)

Na de beursuren stak de Renson stand in een feestelijk kleedje en werden de winnaars van de Ambassador Awards bekend gemaakt. Tijdens het exclusief event konden een 300-tal zonvakkers en raamconstructeurs in een gemoedelijke sfeer – bij een hapje en een drankje – bijpraten over hun projecten en de Renson nieuwigheden, waarna ook een dansje kon gewaagd worden.

Alu De Jaeghere, Beneens Alucon, Flex , Holstra, Martens & Vitrona… dat zijn de 6 gelukkige Benelux Renson Ambassadors die met een award huiswaarts keerden na afloop van het exclusieve Renson klantenevent op Polyclose. In de categorieën zonwering, ventilatie, gevelbekleding en outdoor living pakten zij volgens de jury uit met de strafste residentiële en niet-residentiële projecten. De winnaars blonken vooral uit op het vlak van visuele integratie van de Renson producten en technieken. Verder viel de jury ook op hoe de winnende Ambassadors de extreme mogelijkheden van de Renson producten hebben opgezocht. Ongewoon grote afmetingen en niet-alledaagse toepassingen vielen net iets meer in de smaak en maakten van deze projecten waardevolle referenties om de kwaliteit, veelzijdigheid en het design van de uiteenlopende Renson oplossingen in de verf te zetten. Het event bleek een memorabele afsluiter van de eerste beursdag en een bekroning van het geleverde werk van alle Renson Ambassadors. 

Ward Beneens (Beneens Alucon): “Een prijs winnen is altijd leuk, maar zeker als dat gebeurt in een mooie en langdurige samenwerking met Renson.”

Emmy Van Overwalle (Martens): “We zijn fier om onze klanten gelukkig te kunnen maken met Renson producten. Het slanke design van de Fixscreen Minimal maakt het mogelijk om nog zoveel mogelijk glas te laten zien.”

Mark van der Voort (Vitrona) : “De Ambassador Award is een unieke prijs en voor ons een bekroning voor de energie en de liefde voor het vak.”

Rimmert Van Maele (Holstra): “Ik ben blij met deze erkenning van onze belangrijkste leverancier. Meerdere van onze mensen werkten aan dit horecaproject mee en het is dus ook een beloning voor het hele team.”

Jean-Marc Angelini (Flex): “De Linarte gevelbekleding is een schitterend product en hielp ons deze prijs binnenhalen… het begin van veel goeds in de toekomst.”

Frederic David (Alu De Jaeghere): “Bij het doorzoeken van onze archieven stond ik zelf versteld van onze realisaties. Wij selecteerden de drie beste en werden daarvoor ook beloond met de mooie Ambassador Award.”

De Renson Ambassador Awards Benelux 2022:

– Beste zonweringsproject residentieel: Beneens Alucon (BE – privéwoning met Fixscreen en Panovista Max)

– Beste zonweringsproject niet-residentieel: Martens (BE – fotostudio met Fixscreen Minimal)

– Beste outdoor living project residentieel: Vitrona (NL – gekoppelde Camargue terrasoverkapping)

– Beste outdoor living project niet-residentieel : Holstra (BE – restaurant Westende met gekoppelde Camargue)

– Beste gevelbekledingsproject: Flex (BE – privé-woning met Linarte)

– Beste ventilatieproject: Alu De Jaeghere (BE – Prizma middenschool Izegem met Fixvent Mono AK)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details