Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Nieuws

Renson schenkt 28.245 euro aan Antikankerfonds

RENSON_AnticancerFund-3-620×413-1.jpg

8 december 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Goede doel gesteund door genodigden openingsevents Renson outdoor en NOA outdoor living

Gedelegeerd bestuurder van het Antikankerfonds Lydie Meheus ontving vandaag een cheque ter waarde van 28.245 euro uit handen van Paul Renson (CEO Renson) en Catherine Degreef (NOA outdoor living). Een bedrag dat eind oktober ingezameld werd dankzij de schenkingen van genodigden bij de openingsevents voor Renson outdoor en NOA outdoor living. Hen werd getipt om het goede doel te steunen in plaats van een cadeau mee te brengen.

Giften openingsevents naar goede doel

Van 20 t.e.m. 27 oktober 2022 werd Renson Outdoor / NOA outdoor living officieel geopend met een reeks openingsevents: De nieuwe thuis voor de productie van Renson Outdoor én het unieke inspiratiepark ontvingen toen talrijke genodigden, die de oproep om te schenken aan het goede doel massaal ter harte namen. Die schenkingen brachten uiteindelijk 28.245 euro op, een bedrag dat op 7 december plechtig overhandigd werd aan het Antikankerfonds.

Gezond wonen en leven

Paul Renson: “Bij Renson dragen wij gezondheid hoog in het vaandel. Onze baseline is niet voor niets ‘Creating Healthy Spaces’. Mensen moeten gezond kunnen wonen en leven om optimaal te kunnen functioneren, het liefst nog in harmonie met de natuur. Onze nieuw geopende site is daar een schoolvoorbeeld van. Daarom gaven wij op de uitnodigingen van onze openingsevents de vrijblijvende suggestie om te schenken aan het goede doel in plaats van een cadeau mee te brengen. Wij zijn verheugd dat de gulle donaties het Antikankerfonds kunnen ondersteunen in het mooie werk dat zij doen.”

Gedreven door patiënten, aangemoedigd door donaties

“Het Antikankerfonds is gedreven door patiënten, geleid door wetenschap en aangemoedigd door donaties“, zegt Lydie Meheus, gedelegeerd bestuurder van het Antikankerfonds. “Als organisatie verbinden we alle partijen die bij de strijd tegen kanker zijn betrokken, om sneller tot betere resultaten te komen. Initiatieven als deze van Renson helpen ons om klinisch onderzoek naar effectieve en kost-efficiënte kankerbehandelingen te financieren en om onze informatieservice voor mensen met kanker, My Cancer Navigator, uit te breiden.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details