NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Reynaers Aluminium lanceert ultraslank gevelsysteem SlimWall 35 op Architect@Work Brussel

Reynaers Aluminium lanceert ultraslank gevelsysteem SlimWall 35 op Architect@Work Brussel

Reynaers Aluminium lanceert het nieuwe ultraslanke gevelsysteem SlimWall 35 op de tweede editie van Architect@Work Brussel. De innovatieve beurs vindt plaats op woensdag 29 mei en donderdag 30 mei 2024 in Tour & Taxis, Brussel.

Met het nieuwe ultraslanke glasgevelsysteem SlimWall 35 biedt Reynaers Aluminium een minimalistisch ontwerp, waarbij jij als architect kan genieten van een onbeperkte creatieve vrijheid voor al jouw projecten.

Minimalistisch ontwerp en creatieve vrijheid dankzij SlimWall 35

Reynaers Aluminium introduceert SlimWall 35, een revolutionair glasgevelsysteem dat grenzen verlegt inzake transparantie en circulariteit. De ultra-slanke aanzichtsbreedte van 35 mm creëert een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, terwijl het unieke meccano-assemblagesysteem een snelle, nauwkeurige en demonteerbare installatie garandeert. SlimWall 35 behaalt een gecertificeerde Passive House-thermische isolatie en voldoet aan de Cradle to Cradle certificering dankzij het gebruik van PVC-vrije materialen. De optionele inbraakwering tot weerstandsklasse RC2 zorgt voor optimale veiligheid. Kortom, SlimWall 35 is de perfecte keuze voor architecten en ontwerpers die streven naar een esthetisch hoogstaande, duurzame en toekomstgerichte gevel.

Reynaers Aluminium én Forster: Samen sterker voor een betere toekomst

Ook dit jaar verenigen Reynaers Aluminium en Forster, beide bedrijven van Reynaers Group, hun krachten en staan ze zij aan zij op Architect@Work Brussel. Laat je informeren bij Forster voor brandwerende toepassingen in staal om de veiligheid in elk gebouw te garanderen. Forster fuego light is een profielreeks voor enkele en dubbele deuren en vaste wanden, getest volgens de Belgische norm over brandwerendheid EI1-30 én EI1-60.

Gratis toegangsticket voor Architect@Work Brussel

Bezoek Reynaers Aluminium op stand nummer 175 en ontdek alle mogelijkheden van SlimWall 35 voor jouw project. Vraag hier je gratis ticket aan voor Architect@Work Brussel en ontvang je toegangsbewijs per e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details