Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Interieur

Ruimtebesparend fontein Avento van Villeroy & Boch

naamloos-1-kopieren-2

20 augustus 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Klein maar fijn

De toiletruimte is meestal het kleinste kamertje in huis. Dat vergt soms creatieve oplossingen. Met de nieuwe, moderne Avento fontein van Villeroy & Boch bespaart u ruimte en maakt u een statement met het rechthoekige design in de mat witte uitvoering. Stijl de ruimte af met het bijpassende toilet in mat wit. 

Trendy matte look

De nieuwe Avento fontein is verkrijgbaar in glanzend wit en in Stone White, een trendy mat witte tint. Matte kleuren zie je steeds meer terug in de badkamer en toiletruimtes. Kiest u voor mat? Zorg dan dat u de fontein combineert met het nieuwe mat witte toilet uit dezelfde serie. Naast de fontein zijn in het najaar ook alle wastafels uit de Avento collectie beschikbaar in een mat witte uitvoering. Zo kunt u de hele badkamer restylen.

Alles netjes opgeruimd

Bijpassend bij de fontein is er een meubel verkrijgbaar waarin alle toiletspullen netjes opgeborgen kunnen worden. Het design van het meubel past perfect bij de fontein en is er in 6 moderne kleuren; wit (Crystal White), grijs (Crystal Grey) of zwart (Crystal Black) en  drie houttinten; Elm Impresso, Arizona Oak en Nordic Oak.

De Avento collectie is een complete collectie voor badkamerinrichting op maat. Kies uit verschillende maten en kleuren van wastafels, fonteinen, toiletten, een bidet en meubels.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via ArchiComm? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details