NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
SALTO’s nieuwe elektronische cilinder NEO + gloednieuwe NEOxx PADLOCK mét antimicobiële toevoeging BioCote®

SALTO’s nieuwe elektronische cilinder NEO + gloednieuwe NEOxx PADLOCK mét antimicobiële toevoeging BioCote®

De compacte SALTO NEO Cilinder is ontworpen voor deuren waar het monteren van een elektronisch deurbeslag (XS4 One, XS4 Mini, XS4 Original) niet mogelijk of vereist is en kan worden geïnstalleerd op deuren, serverkasten, hekwerken, kasten, sleutelschakelaars, schuifdeuren en nog veel meer. De NEO is beschikbaar in een uitgebreide reeks aan modellen voor bijna elk type deur – van Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika tot aan Australië.

De SALTO NEO Cilinder biedt de meest efficiënte en comfortabele manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen. Het volledig nieuwe ontwerp van het koppelingsmechanisme maakt efficiënt gebruik van energie, waardoor het verbruik tot een indrukwekkend laag niveau daalt, wat resulteert in 130.000 cycli met slechts één set batterijen.

De SALTO NEO-cilinder met SKG*** en IP66-classificatie is in hoge mate inbraakwerend en weersbestendig, waardoor hij bijzonder geschikt is voor gebruik buitenshuis, zelfs in de zwaarste omstandigheden. De modernste elektronische techniek van de NEO-cilinder zit veilig ingekapseld in de kop aan de buitenzijde. De SALTO NEO cilinder is gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsnormeringen en streeft naar het hoogste niveau voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Door gebruik te maken van intelligente sleutels en mobiele technologie kunnen gebruikers de toegangsrechten – snel en op afstand – van de SALTO NEO cilinder beheren, wat vele malen veiliger is dan een mechanisch sluitsysteem. Ook de flexibiliteit, het gemak en de operationele efficiëntie van de draadloze technologie van de NEO-cilinder zijn van toegevoegde waarde.

Omdat de SALTO NEO Cilinder zowel te gebruiken is met SALTO SVN als met SALTO KS, kan er gekozen worden voor één van deze technologieplatformen met dezelfde hardware. Dit stelt bedrijven in staat om, ook een later moment, te beslissen welk technologieplatform beter past bij hun beveiliging, bedrijfsvoering en IT-behoeften.

Elke NEO-cilinder is voorzien van de SALTO JustIN Mobile technologie. Dit geeft gebruikers en systeembeheerders de mogelijkheid om een mobiele sleutel te verzenden of te ontvangen om deuren mee te openen via hun smartphone (via Bluetooth met iOS / Android of via NFC met Android). Dit voegt enorm veel gemak en efficiëntie toe voor eindgebruikers waar een SALTO NEO cilinder is geïnstalleerd. De mobiele apps van SALTO zijn een perfecte aanvulling op de platformen van SALTO: SALTO SPACE of de SALTO KS.

De robuuste SALTO Neoxx; ontwikkeld om elke situatie op intelligente wijze te trotseren. Neoxx, het nieuwe elektronische hangslot van SALTO is voorzien van de nieuwste functionaliteiten en veiligheidseisen en behoort hierdoor bij de top in zijn segment.

Dankzij een jarenlange samenwerking met alleen de beste onderzoekers uit de beveiligingsindustrie is het SALTO Systems gelukt om het meest betrouwbare en intelligentste elektronische hangslot op aarde te ontwikkelen. Met veel aandacht voor detail, gemaakt van de beste materialen en voorzien van de nieuwste SALTO-technologie ziet ons nieuwste hangslot – SALTO Neoxx – er geweldig robuust uit en is hij helemaal klaar voor de toekomst.

De SALTO Neoxx biedt een unieke oplossing die ideaal is voor nutsbedrijven (elektriciteitscentrales, telecombedrijven, opslagplaatsen en industriële toepassingen e.d.) en vastgoeddiensten die een extra beveiligingsniveau nodig hebben om specifieke deuren zoals hekwerken, poorten of opslagcontainers te gecontroleerd af te sluiten, zonder in te leveren op gemak en veiligheid. Deze hekwerken, poorten en containers bevinden zich vaak afgelegen en/of in de buitenlucht. Hierdoor moet de toegepaste oplossing zich staande kunnen houden in de meest extreme weersomstandigheden zoals veel regen en sneeuw maar ook stof en vandalisme kunnen weerstaan.

De innovatieve extra verstevigde behuizing van het SALTO Neoxx hangslot garandeert de ultieme bescherming tegen vallen, stoten en de extreemste omgevingen of eventueel misbruik. De extra UV-bescherming zorgt ervoor dat de behuizing goed blijft ook wanneer de Neoxx continue in het zonlicht hangt. De versterkte bumpers rondom de behuizing beschermen de meest gevoelige delen van het hangslot en absorberen de energie van een eventuele val. Ze isoleren de elektronica en de mechanica om de werking in koude of warme omstandigheden te garanderen, waardoor het hangslot zowel robuust is en tevens bestand tegen alle weersomstandigheden.

Een hoogwaardige, intelligente, sleutelvrije en mobiele toegangscontrole ervaring.

Elk elektronisch SALTO Neoxx hangslot is uitgerust met de JustIN Mobile-technologie. Dit geeft systeembeheerders de mogelijkheid om een mobiele sleutel te verzenden naar de smartphone van de gebruiker waarop de SALTO JustIN-Mobile applicatie is geïnstalleerd. De JustIN-Mobile app vervangt hiermee een fysieke toegangspas of -tag en werkt op zowel iOS als Android toestellen.

Intelligentie voor elk toegangspunt, veiligheid bij elke toepassing.

Met de lange levensduur op én set standaardbatterijen (4 x LR1) levert het SALTO Neoxx elektronisch hangslot u de benodigde power om uw systeem te beheren. Het op afstand kunnen monitoren van de batterijstatus van uw elektronische hangslot zorgt voor een efficiënter toegangsbeheer en lagere onderhoudskosten.

Het SALTO Neoxx Hangslot is voorzien van een bundel SALTO-applicaties en is volledig compatibel met het volledige SALTO elektronische hardware-platform. Hierdoor is het mogelijk om al uw fysieke beveiligingsbehoeften te integreren via intelligente draadloze, batterij gevoede deursloten, die systeembeheerders de recentste toegangsgegevens van vrijwel elke deur in een gebouw verschaffen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details