NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Slimme buitenverlichting voor elke tuin

Slimme buitenverlichting voor elke tuin

Met de nieuwe SMART TONE-armaturen biedt in-lite de mogelijkheid om een kleur toe te voegen aan je buitenverlichting. Met kleurlicht voeg je een persoonlijke dimensie toe aan je tuinverlichting. Er kan gekozen worden tussen verschillende standaardkleuren. Behoefte aan een andere kleur? Dan kan via een kleurencirkel in de in-lite app elke gewenste kleur gekozen worden. Creëer op deze manier een sfeer die past bij het moment.

Met de nieuwe SMART SCOPE TONE heb je de vrijheid om je eigen sfeer in de tuin te bepalen. Naast het vertrouwd warm witte licht van in-lite biedt deze LED-spot je de mogelijkheid om elke gewenste kleur in te stellen. Bovendien voeg je zo een ‘persoonlijke touch’ toe aan je buitenruimte. SMART SCOPE TONE heeft een bereik tot wel 5 meter zodat het ook geschikt is voor hoge muren en alle typen bomen in jouw buitenruimte. De armatuur is individueel te dimmen met de in-lite app waar ook het kleurlicht gemakkelijk ingesteld kan worden.

SMART EVO FLEX TONE is een flexibel LED-strip met een perfect egale lijn zonder zichtbare lichtpunten. Deze lijnverlichting is zowel flexibel in gebruik als in lichtsterkte. Zo kun je diverse onderdelen op de meest creatieve manier verlichten. Met de in-lite IOS- en Android-app kan het licht van SMART EVO FLEX TONE worden gedimd en naar elke gewenste kleur worden aangepast, inclusief het vertrouwde warm witte in-lite licht. Ook deze armatuur is individueel te dimmen met de in-lite app, waar ook de kleur gemakkelijk aangepast kan worden.

Bij in-lite geloven we dat de mogelijkheden van licht oneindig zijn. Daarom blijven we innoveren en ontwikkelen. We hebben jaren gewerkt aan het ontwikkelen van het perfecte licht. Hierdoor hebben we de meest natuurgetrouwe verlichting (CRI 90+) die bestaat. Dezelfde passie en precisie hebben we gestoken in de ontwikkeling van in-lite kleurverlichting. Een nieuwe stap in verlichting. Een stap waar we graag ook onze visie over delen. Er is namelijk een dunne lijn tussen sfeervol lichtgebruik en overmatig gebruik.

Kleurverlichting zetten we in als een ‘extra laag’ in de tuin. Het is verlichting die op de gezelligste momenten aanzet wordt om extra sfeer toe te voegen. Hierbij leggen we de focus op (indirecte) lichteffecten rond overkappingen, zit-en loungehoeken en buitenkeukens. Wat groen is (zoals bomen en planten) blijft groen in in-lite tuinen, want niets is mooier dan wat de natuur ons biedt. Dat wordt versterkt met verlichting op een boom of plant.

Wat opvalt is dat vooral de combinatie tussen warm-wit licht en kleur licht heel mooi werkt. Het voegt juist extra sfeer toe. Om deze reden moeten we kleur verlichting als ‘extra laag’ aanbieden in plaats van als een vervanger van warm wit licht. Door zowel warm-wit licht en kleur in te zetten kan in elke tuin een uniek effect gecreëerd worden. Dit zorgt keer op keer voor een sfeervol geheel, met een persoonlijke dimensie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details