NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Stem de slimme screens van Renson tot ‘Hét Product Made in West-Vlaanderen’

Stem de slimme screens van Renson tot ‘Hét Product Made in West-Vlaanderen’

Eerste slimme screens zonder sensoren of domoticasysteem

Je herkent het ongetwijfeld: thuis vergat je ‘s morgens de screens neer te laten en na een zonnige dag is het er ‘s avonds een bakoven. En neen: je hebt niet per se een domoticasysteem of extra sensoren nodig om dat automatisch te laten gebeuren. Zelfs van je bestaande screens kan je dankzij de Renson Connect app (in combinatie met de ‘Solmate’ sturing en Somfy TaHoma) ‘slimme screens’ maken die automatisch op en neer gaan op basis van de meest actuele cloud data én je voorkeuren als bewoner. Het resultaat? Op warme dagen kom je steeds thuis in een lekker frisse woning, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Een staaltje producttechnologie van eigen bodem, ontwikkeld en op de markt gebracht door Renson in Waregem.

Reden genoeg om de slimme screens van Renson hier tot ‘Hét Product Made in West-Vlaanderen’ te stemmen en kans te maken op een Kinepolis filmticket. De 5 tips om volgende zomer het hoofd koel te houden in huis, krijg je er zomaar bovenop.

Tip: Nog inspiratie nodig om je stem uit te brengen? Ook de divina glaswand van Arlu en collectieve ‘Wall’ pakketbrievenbus van eSafe dingen mee naar de winst in ‘Hét Product Made in West-Vlaanderen’

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details