NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Strak staaltje vakmanschap!
Rvs werkblad op maat met naadloze spoelbak by Reginox.

Strak staaltje vakmanschap!

Roestvrijstalen spoelunits en werkbladen

Steeds meer particulieren vallen dan ook voor dit hygiënisch te onderhouden en tijdloze materiaal met professionele look en kiezen voor een hoogwaardig rvs werkblad, exact op maat van hun keuken en persoonlijke voorkeuren. Dit maatwerk behoort tot de expertise van Reginox, Nederlandse fabrikant en trendsetter op vlak van roestvrijstalen spoelbakken en –tafels, maar dus ook gespecialiseerd in maatwerk voor wie het wat meer en nog unieker mag zijn.

Tekst: Eva Goossens   |   Beeld: Reginox / Niek Erents                                                                     

Al sinds 1976 staat Reginox voor kwaliteit in roestvrijstalen spoelbakken maar ook werkbladen voor de keuken. Hoogwaardige materialen en moderne dieptrektechnieken zetten de toon. Het gamma: van interessante kwaliteitsproducten voor de projectmarkt over strak afgelijnde spoelunits voor de designkeuken tot high-end maatwerk voor de veeleisende klant die uit is op hygiëne, kwaliteit en iets unieks.

De New York-spoelbakkenlijn, nu ook met zwarte coating.

Meerwaarde van minutieus maatwerk

Zij die in de keuken kiezen voor een optimale hygiëne en professionele kwaliteit komen vaak uit bij een werkblad in roestvrij staal. Reginox heeft zich, als doorwinterde specialist in roesvrijstalen spoelunits, ook gespecialiseerd in minutieus maatwerk. Het betreft roestvrijstalen werkbladen met naadloos ingelaste spoelbakken – en eventueel ook kookbruggen – waardoor het vuil zich niet langer kan verschuilen in naden. Reginox maakt roestvrijstalen werkbladen tot wel acht meter lang. Ook hoek- en U-bladen kunnen naadloos worden afgewerkt. De dikte van het werkblad kan variëren van 10 tot 40 millimeter. “Al noteren we wel een stijgende vraag naar slankere werkbladen”, aldus Mickel Stans, Key Accountmanager van Reginox België.

Verregaande mogelijkheden tot personalisati

Wat de afwerking betreft, heeft men de keuze tussen mat geborsteld, wild geborsteld, aluminiumlook en een 3D-look. Er wordt gebruik gemaakt van roestvrij staal met een dikte van 1 tot 1,2 millimeter dat van de gewenste hoekafwerking wordt voorzien: een lasnaad, koppeling met bouten of lijmnaadverbinding in verstek. Uiteraard worden de nodige uitsparingen volgens plan in het atelier voorzien. Ook mogelijk: verticale wanden in roestvrij staal voor bijvoorbeeld een compleet rvs kookeiland of een werkblad dat naadloos overgaat in de opstaande spatwand. De timing? Mickel Stans: “Reken op een drietal dagen voor een eerste offerte. Voor de eigenlijke productie en levering rekenen we maximaal vijf weken, met levering op de werf.” Kwaliteit én service.

Spoelbak Miami in de kleur Copper met perfect bijpassende kraan.

Designtrends in spoelunits

Ook wat de spoelbakken en –tafels betreft ontplooit Reginox zich als trendsetter. Nieuw is dat de trendy New York-lijn, een strakke en diepgetrokken bak met binnen- en buitenradius van 10 millimeter, nu ook met een zwarte coating verkrijgbaar is. Nog meer kleur met de Miami spoelbak in drie uitvoeringen: Gun Metal, Copper en Gold. De bijhorende Reginox accessoires (bodemrek en restenbakje) en mengkranen, in dezelfde tint als de spoelbak, garanderen de visuele eenheid. Ook op het vlak van keukenkranen, zowel in chroom als geborsteld rvs, heeft Reginox een mooi en perfect complementair gamma met hoog designgehalte. Garantie: vijf jaar.

Kwaliteit voor de projectmarkt

Ook voor de projectmarkt biedt Reginox kwaliteit. Zo is er de Houston, een strakke en naadloos diepgetrokken bak met een radius van 15 millimeter. Design, maar wel met een aantrekkelijke prijsstelling. Naast het aanbod aan spoelbakken – voor op-, vlak- en onderbouw – heeft Reginox uiteraard een uitgebreid gamma aan spoeltafels met verlek, dit in diverse prijsklassen: van basic tot design. Een nichemarkt die Reginox ook bedient: de ziekenhuizen en farmaceutische omgeving met bakken in rvs 316 zonder overloop. Tot slot denkt Reginox mee over het optimaliseren van het afvoersysteem. Zo is er de awardwinnende Panama, een plaatsbesparend afvoersysteem zonder zwanenhals maar wel met een geïntegreerd flexibel terugslagrubber. Resultaat: ruimtewinst in de keukenkast. De sifon kan rechtstreeks worden aangesloten op de bestaande afvoer. Praktisch, eenvoudig en snel te installeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details