NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Therma TR28: dé isolatieplaat voor verlijmde platte daken

Therma TR28: dé isolatieplaat voor verlijmde platte daken

Daarnaast stellen klanten almaar hogere kwaliteitseisen, binnen een erg competitieve markt. Met de Therma TR28 isolatieplaat profiteren dakdekkers van een installatiegemak en zal het gemakkelijker zijn om aan de markteisen te voldoen.

Sterke facer, meerdere toepassingen

De Therma TR28 is een isolatieplaat van hoogwaardig PIR-schuim met vezelvrije kern, aan twee zijden voorzien van een reflecterend gasdicht alu meerlagen complex. De plaat werd met zijn extra sterke facer speciaal ontwikkeld voor verlijmde platte daken en is ideaal voor zowel enkelvoudige als meerlaagse dakmembraansystemen. Het handige formaat van de plaat zorgt voor een optimale verwerking. Verder is de plaat ook geschikt voor mechanisch bevestigde en losliggend geballaste dakbedekkingssystemen.

Andere voordelen voor platte daken

De extra sterke facer is niet de enige meerwaarde van de TR28. Ook op andere vlakken kan de plaat veel voordelen afvinken voor (al dan niet verlijmde) platte daken. Zo voldoet de TR28 met een lambdawaarde van 0,022 W/(m·K) aan de steeds belangrijkere thermische eisen. Ook levert de plaat sterke prestaties bij een hoge windbelasting, wat de TR28 uiterst geschikt maakt voor hoge gebouwen in de stadskern of aan de kust. Uit een vergelijkende studie bleek voorts dat de druksterkte van de TR28 die van andere isolatieplaten ruimschoots overtreft, met 200 kPa bij langdurige vervorming. Tot slot is de plaat licht en goed beloopbaar en voorzien van een UV-bestendige verpakking.

Innovatieve oplossing

De Therma TR28 is het resultaat van uitvoerig onderzoek door Kingspan en kadert daarmee volledig binnen de visie van het bedrijf, dat met zijn eigen innovatiecentrum voortdurend streeft naar vernieuwende isolatie- en bouwschiloplossingen. Met zo’n 15 000 werknemers in meer dan 70 landen wil de fabrikant de heersende tradities in de industrie uitdagen, met de focus op het welzijn van de mens en onze planeet. De Therma TR28 wordt als preview in België gelanceerd.

Meer informatie?

Ben je op zoek naar meer informatie over onze nieuwe TR28 plaat of bekijk je graag samen met ons of deze geschikt is voor jouw project? Contacteer ons dan zeker via mail op [email protected] of telefonisch op +32 (0) 14 23 60 93. Ten slotte kan je onze productbrochure ook downloaden via deze link.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details