NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Totaalservice van a tot z
Duidelijke demonstratie- en oefenborden zijn aanwezig.

Totaalservice van a tot z

“Wij doen als fabrikant veel meer dan louter producten verkopen!” Een sterk statement van B.E.G. Met technische ondersteuning, advies van begin- tot eindpunt en het aanbieden van opleidingen zet de fabrikant haar visie extra in the picture.

Modern ingerichte opleidingsruimte in Mechelen.

“Ons breed productassortiment is natuurlijk de pijler waarop we continu bouwen en waar rond de klok aan wordt gewerkt”, horen we van de fabrikant. “De uitstekende kwaliteit ervan garandeert een brede inzetbaarheid. Maar het stopt bij B.E.G. niet na de verkoop van een product. Meer zelfs, eigenlijk verkopen we geen producten maar totaaloplossingen. Een persoonlijke service die leidt tot tevreden klanten krijgt vanaf het begin de hoogste prioriteit. Van a tot z, van technische ondersteuning via de telefoon of op de werf tot advies bij een ontwerp. Van assistentie bij het tekenen van plannen tot het aanbieden en geven van opleidingen. En dat opleidingsprogramma is al even divers als ons productassortiment.”

B.E.G.: “De demokoffers bewijzen steeds hun nut, zowel klassikaal als één-op-één.”

Up-to-date lesmateriaal

B.E.G.: “Onze opleidingen organiseren we bij ons op kantoor of op locatie. Onze lesgevers beschikken over up-to-date lesmateriaal met daarbij verschillende demonstratie- en oefenborden, en demokoffers. Zo maken ze gebruik van borden met de meest courante melders en specifieke opstellingen met bijvoorbeeld Dali-Link of Dali-Sys-systemen. Ideaal om de leerstof aan de cursisten te verduidelijken. Dit kunnen de cursisten dan toepassen op de demokoffers. Door zelf bepaalde opdrachten en programmaties uit te voeren, nemen ze namelijk sneller en grondiger op hoe ze deze artikelen moeten gebruiken en wat de mogelijkheden en de toepassingen van de diverse producten zijn. Medewerkers van onze groothandelpartners vergroten zo hun parate kennis van de B.E.G.-producten. Installateurs ontdekken op hun beurt de techniciteit van de producten en leren hoe ze deze nog efficiënter kunnen toepassen.”

Tevreden eindklanten

“De investeringen in de opleidingsmogelijkheden doen we uiteraard niet zomaar”, aldus de fabrikant. “Met de opleidingen onderhouden we enerzijds de bekendheid van de B.E.G.-producten en zien we erop toe dat ze op de juiste wijze worden toegepast. Anderzijds heeft elke cursist ook zijn voordeel bij het volgen van een opleiding. Ze leren de producten en oplossingen nog beter kennen en het stelt hen in staat om hun eigen werk nog beter en efficiënter in te vullen.”   

De opleidingen van B.E.G.:

* basisopleiding: bewegings- en aanwezigheidsmelders
* algemene productinformatie B.E.G.
– standalone oplossingen
– Dali-oplossingen
– bus-systemen
* Gebruik van de B.E.G. One app
* HCL
* Dali & KNX
– Deel I : kennismaking en overzicht
– Deel II: toepassing en programmatie
– Deel III : expertmodus
* Dali-Link, Dali-Sys, KNX, Casambi, BMS, NetX
– Deel I : kennismaking en overzicht
– Deel II: toepassing en programmatie
– Deel III: expertmodus

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details