NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Trendy comfortcontainers vervangen suffe werfketen
Jansen the Building Company vervangt de traditionele suffe werfketen door trendy comfortcontainers.

Trendy comfortcontainers vervangen suffe werfketen

Van gasten op hotel, patiënten in een ziekenhuis, klanten in een winkel of werknemers op kantoor: Jansen the Building Company geeft ze stuk voor stuk een aangename en hoogwaardige omgeving om in te vertoeven. Om hun eigen medewerkers hetzelfde comfort aan te bieden op de werf, vervangt het bedrijf de traditionele suffe werfketen door trendy comfortcontainers.

Jansen the Building Company uit Zonhoven is actief in verschillende domeinen. “Als general contractor staan we vooral
bekend om onze kwalitatieve binnenafwerking en onze kennis en kunde van speciale technieken. Dat is de rode draad in elk
project”, zegt Sarai Bervoets, Head of Sales & Engineering. 

Cleanrooms en operatiekwartieren 

Die projecten situeren zich binnen heel uiteenlopende sectoren, van office en leisure tot retail. Zelfs cleanrooms en operatiekwartieren passen perfect in het plaatje van Jansen the Building Company.

Het regent ook voorbeelden van ronkende projecten. Zo is het bedrijf momenteel bezig met de binnenafwerking van het Grand Hôpital de Charleroi. De prestigieuze hotelketen Corinthia opent in 2024 een vestiging in het voormalige Astoria Hotel in Brussel. Zowel de renovatie, restauratie als afwerking van dit beschermde gebouw neemt Jansen the Building Company op zich. Of het nieuwe testcentrum van vaccinoloog Pierre Van Damme? Ook dat project mag deze aannemer realiseren.

Wat je zelf doet, doe je beter

Bij al deze projecten kiest Jansen the Building Company vaak voor eigen maatwerk. Dat merk je bijvoorbeeld bij een van hun laatste projecten: hotel Van der Valk. “De binnenafwerking van a tot z draagt de Jansen-stempel en op vlak van technieken geniet elke gast er van de voordelen van ons eigen ontwikkelde klimaatsysteem (KAY). Het probleem bij veel airco’s is dat die heel erg moeilijk af te stellen zijn”, zegt Bervoets. “Als het te warm wordt, dan zet je de airco snel op, maar dan wordt het al snel veel te koud. Dankzij ons gepatenteerd systeem is dat probleem van de baan.” Jansen the Building Company ontwikkelde een innovatief systeem dat op basis van water werkt in plaats van lucht. Er is geen tocht en de temperatuur is altijd perfect regelbaar.

Het Van der Valkhotel, een van de recente projecten van Jansen the Building Company.

Thuis op de werf

Jansen The Building Company plaatst sinds kort containers met een hoogwaardige afwerking op al haar werven. Haar medewerkers kunnen er terecht tijdens hun werkdag. “We staan ervoor bekend dat we bij al onze realisaties naar een sublieme binnenafwerking streven waar de mensen die er verblijven of werken zich comfortabel voelen. Dat onze eigen werkmensen, die voor dat comfort van anderen zorgen, dan zelf een deel van hun werkdag in een ongezellige werfkeet moesten doorbrengen, wrong een beetje.”
Dus ontwikkelde Jansen the Building Company werfcontainers die een huiselijke sfeer tot op de werf brengen. “We creëren er al het comfort dat onze bedienden op kantoor hebben: een perfecte klimaatregeling met ons eigen systeem, comfortabele toiletten met deuren tot op de grond, een gezellig ingerichte keuken en een stijlvol interieur, compleet met houten vloer en modieuze tegels. Op die manier kunnen we onze mensen overal het hoogwaardig comfort bieden waar ze in onze projecten bij anderen voor zorgen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details