NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Triplaco, partner voor elk interieurproject, in een vernieuwd jasje !
Met een vernieuwde huisstijl wil Triplaco transparantie en helderheid brengen rond haar activiteiten. © Triplaco

Triplaco, partner voor elk interieurproject, in een vernieuwd jasje !

Het Harelbeekse bedrijf Triplaco is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardig decoratief en functioneel plaatmateriaal voor interieurafwerking. Als voorraadhouder van plaatmaterialen van merken als Abet Laminati en Pfleiderer kan je er als interieurbouwer uiteraard terecht voor een heel ruim aanbod aan decoratieve plaatmaterialen. Van kwalitatief HPL over gemelamineerde spaan, acryllaminaten en cementgebonden vezelplaten: Triplaco is dé toeleverancier voor interieurbouwers en aannemingsbedrijven. 

Het DNA van Triplaco is dan ook in één woord samen te vatten: platen. Vanuit dat DNA zijn ze – gedurende 6 generaties lang, sinds 1830 – gegroeid van ambachtelijke Belgische eenmanszaak tot een innovatieve high-end speler waar geen enkele interieurbouwer nog rond kan

Het bedrijf doet echter meer dan enkel het verhandelen van plaatmaterialen. Naast de gekende specialiteit in de vlakverlijming van platen kan je ook bij Triplaco terecht voor akoestisch absorberende oplossingen, maatwerkproductie en technische binnendeuren.

Voor het project NAC Beveren maakte Triplaco met haar akoestische divisie speciaal scharnierende accordeondeuren in een akoestisch absorberende uitvoering. © Triplaco.

Omdat het voor hun klanten – door overnames, verschuivingen en innovaties –  op vandaag niet steeds duidelijk was voor welke oplossingen men bij hen terecht kan, voerde het familiebedrijf een rebranding door waarbij het herboren voor de dag kan komen met meer duidelijkheid, meer eenvoud en meer transparantie. Heldere business units met een vernieuwde huisstijl moeten de interieurbouwwereld duidelijk maken dat Triplaco staat voor plaatmateriaal (in al zijn vormen) en binnendeuren. Met een blijvend familiaal karakter blijft het bedrijf heel dicht bij zijn klanten staan en probeert het door het aanreiken van kwalitatieve oplossingen de eindresultaten van de interieurbouwer een niveau hoger te tillen. En dat in nauw overleg met de klant zelf, zonder tijdverlies, zonder gedoe, zonder zorgen.

Met Triplaco haal je een partner in huis die je de juiste componenten levert voor elk interieurproject en steeds vakwerk garandeert. Wat de vraag ook is: Triplaco reikt de interieurbouwer een oplossing aan. Advies, service en dienst-na-verkoop inclusief.
Panels. Projects. Partners. De nieuwe baseline van Triplaco omvat alles waarin het bedrijf het verschil wil en kan maken met andere spelers binnen de markt.

De services van Triplaco:

  • Als loutere toeleverancier van decoratief en functioneel plaatmateriaal helpt Triplaco je graag snel en tijdig zodat je als klant jouw plaatbewerkingen in eigen beheer kan doen.
  • Evenzeer neemt Triplaco zaagwerk of plaatbewerkingen van haar klanten over.
  • Triplaco produceert onder een eigen akoestiekgamma Triplacoustics (voorheen Print Acoustics) gesofisticeerde op maat gemaakte akoestische wand-en meubeloplossingen
  • Ook de productie van op maat gemaakte binnendeuren neemt Triplaco graag voor haar rekening.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details