NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Veelzijdige toegangscontrole vanuit één bron
De automatische slagbomen van Hörmann hebben een breedte van maximaal 10,47 meter en zijn zowel in platte als ronde en achthoekige uitvoeringen verkrijgbaar.

Veelzijdige toegangscontrole vanuit één bron

Niet alleen in gebouwen en op privé- en bedrijfsterreinen is toegangscontrole broodnodig. Ook in boven- en ondergrondse parkings, straten en publieke ruimtes kunnen slimme toegangssystemen een cruciaal verschil maken. Hörmann beschikt over een uitgebreid gamma kwaliteitsoplossingen – van vaste, wegneembare en (half)automatische verkeerspalen en mobiele voertuigbarrières tot parkeersystemen en slagbomen – die bovendien veilig, comfortabel en vanuit één bron te besturen zijn met behulp van de BiSecur-radiotechnologie.

Onbevoegden op afstand houden, een terrein of openbare plek afzetten, het verkeer controleren: de mogelijke toepassingen van de Hörmann-toegangscontrolesystemen zijn legio. “Onze verkeerspalen zijn zeer populair, aangezien ze op veel verschillende manieren gebruikt kunnen worden”, klinkt het bij Hörmann. “Via individuele besturingsconcepten en de combinatie van diverse paaluitvoeringen kunnen we oplossingen op maat uitwerken. Van vaste over wegneembare tot (half)automatische verkeerspalen: er is voor ieder wat wils. Verder maken we een onderscheid tussen de Security Line (dagelijkse toegangscontrole, inclusief versterkte verkeerspalen met een verhoogd veiligheidsniveau) en de High Security Line (beveiliging van bijzonder gevoelige gebieden met de hoogste veiligheidseisen). Al onze verkeerspalen hebben uitgebreide kwaliteits- en veiligheidscontroles doorstaan en onderscheiden zich met hun compacte en flexibele montage. Bovendien kunnen ze dankzij hun discrete uiterlijk harmonieus ingepast worden in een bestaand totaalplaatje, zonder dat ze een negatieve invloed hebben op het straatbeeld.”

Van vaste over wegneembare tot (half)automatische verkeerspalen: er is voor ieder wat wils!

Niet-locatiegebonden voertuigbarrières

Een tweede blikvanger binnen het toegangscontrolegamma van Hörmann zijn de mobiele voertuigbarrières. “Onze OktaBlocks kunnen zonder verankering in de vloer worden opgesteld en kunnen dus niet-locatiegebonden worden toegepast (denk onder meer aan tijdelijke evenementen zoals dorpsfeesten, festivals of kerstmarkten), met het oog op flexibele en kostenefficiënte beveiliging. Ze verhinderen de doorgang van voertuigen en zijn snel en eenvoudig te (de)monteren. Mocht er zich toch een botsing voordoen, dan kantelt de paal naar voren en klemt de achthoekige grondplaat met gekartelde rand zich tussen het voertuig en de rijbaan, wat een efficiënt remeffect genereert. Met hun asymmetrische geometrie kunnen de OktaBlocks voertuigbotsingen uit alle richtingen opvangen. Ze kunnen in rijen of geschrankt geplaatst worden, maar in smalle straten of op voet- en fietspaden is één module vaak al voldoende.” 

Dankzij hun asymmetrische geometrie kunnen de OktaBlocks voertuigbotsingen uit alle richtingen opvangen.

Oplossingen voor langdurig parkeren

Ook voor langdurig parkeren heeft Hörmann oplossingen in huis. Denk onder meer aan automatische slagbomen, die een breedte van maximaal 10,47 meter hebben en zowel in platte als ronde en achthoekige uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Naast aanwezigheidsdetectie op basis van inductielussen zijn er nog veel meer bedieningsmogelijkheden voorhanden, zoals kentekenherkenning, QR-codes via een smartphone of RFID-/QR- en transponderkaarten in combinatie met een controlepaal. Bovendien zijn alle Hörmann-slagbomen vandalismebestendig en kunnen ze naargelang de uitvoering ook voorzien worden van intelligente obstakeldetectie en optionele afstandsbesturing via een webserver. Tot slot zijn er de parkeergarage- en parkeerplaatssystemen, die betaald parkeren faciliteren. “We bieden alle onderdelen van parkeerbeheer aan vanuit één bron: van slagboominstallaties en gebruiksvriendelijke in- en uitrijposten (al dan niet met QR-/RFID- en transponderlezers) tot de bijbehorende betaalautomaten. Dankzij koppeling met een webserver is het hele parkeerplaatssysteem wereldwijd toegankelijk via een smartphone, tablet of pc (mits de juiste autorisatie) en kunnen eventuele storingen snel worden verholpen. De modulaire opbouw en het eenvoudige beheer van onze parkeersystemen zijn uiterst waardevolle troeven!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details