Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Interieur

Vernieuwde The Essentials-collectie

COREtec Floors pakt deze lente uit met een vernieuwde The Essentials-collectie. Binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. De authentieke looks met zachte aardetonen en warme, donkere kleuren passen perfect in elk interieur.

Texas Oak 86 (50-LVRH-2486) kopiëren
Texas Oak 86.

Tekst | COREtec Floors

Beeld | COREtec Floors

11 mei 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

De nieuwe COREtec The Essentials-collectie bestaat uit zorgvuldig uitgekozen ontwerpen en natuurlijke texturen waarbij de charme en de warmte van hout centraal staan. Door de verschillende stijlen en kleurtonen realiseer je met gemak een interieur dat volledig bij je past. De collectie keert terug naar de originele parketlook en bestaat uit een ruim assortiment planken en tegels met verschillende lengtes en breedtes. Met de unieke ‘Multi Series’
creëer je zonder moeite met vier verschillende formaten je eigen stijl. Hoe je de planken legt, is dus volledig aan jou.

Munster Oak 88.

Meerdere planken in deze nieuwe collectie zijn beschikbaar met twee v-groeven, wat betekent dat er enkel groeven aan de lange zijdes van de plank zijn. Op die manier bekom je een authentiek uitzicht en is het verschil met een echte parketvloer bijna niet op te merken.

Trendsetter in visgraatvloeren

Het natuurlijke aspect van de collectie wordt nog extra versterkt door het reliëf; aangebracht met de ‘Embossed in Register-technologie’ (EIR). De tekening en het reliëf vallen hierdoor perfect samen tot een levensecht geheel. Hierdoor ziet de vloer er niet enkel uit als echt hout, maar voelt het ook zo. 

Ocala Walnut 68.

Dankzij het grote succes van de COREtec visgraatvloeren in kleiner formaat is er in deze collectie gekozen voor grotere planken van 91 op 23 centimeter. Die kan je volgens verschillende legpatronen installeren, afhankelijk van wat bij jou en de ruimte past. Deze extra grote visgraatplanken lenen zich perfect voor omvangrijke ruimtes en zorgen voor meer dynamiek in de kamer.

Uitgebreide collectie 

De sublieme, uitgebreide Essentials-collectie bestaat uit 62 decoren en een waaier aan formaten. Alle vloeren kunnen daarenboven afgewerkt worden met de bijpassende accessoires. Een ander vernieuwend aspect binnen deze collectie zijn de tegels met een prachtig mozaïekeffect. Identiek aan een stenen vloer, maar een stuk warmer om op te lopen. Deze vloer komt perfect tot zijn recht in onder andere de inkom, badkamer of keuken. 

Texas Oak M86.

De nieuwe collectie staat naast de look ook op technisch vlak helemaal op punt. Dankzij de Soundcore-technologie en de geïntegreerde kurkonderlaag beschikken de vloeren over een excellente geluidsdemping. De vloeren in deze collectie zijn extreem stabiel en slijtvast, waardoor de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren geen enkel probleem vormt. Door het geïntegreerde kliksysteem zonder lijm, spijkers of cement kan de vloer eenvoudig en snel geplaatst worden. COREtec installeren op een bestaande vloer? Uiteraard. Deze vloeren zijn geschikt voor elk project of renovatie.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details