NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Vernieuwde The Essentials-collectie
Texas Oak 86.

Vernieuwde The Essentials-collectie

De nieuwe COREtec The Essentials-collectie bestaat uit zorgvuldig uitgekozen ontwerpen en natuurlijke texturen waarbij de charme en de warmte van hout centraal staan. Door de verschillende stijlen en kleurtonen realiseer je met gemak een interieur dat volledig bij je past. De collectie keert terug naar de originele parketlook en bestaat uit een ruim assortiment planken en tegels met verschillende lengtes en breedtes. Met de unieke ‘Multi Series’
creëer je zonder moeite met vier verschillende formaten je eigen stijl. Hoe je de planken legt, is dus volledig aan jou.

Munster Oak 88.

Meerdere planken in deze nieuwe collectie zijn beschikbaar met twee v-groeven, wat betekent dat er enkel groeven aan de lange zijdes van de plank zijn. Op die manier bekom je een authentiek uitzicht en is het verschil met een echte parketvloer bijna niet op te merken.

Trendsetter in visgraatvloeren

Het natuurlijke aspect van de collectie wordt nog extra versterkt door het reliëf; aangebracht met de ‘Embossed in Register-technologie’ (EIR). De tekening en het reliëf vallen hierdoor perfect samen tot een levensecht geheel. Hierdoor ziet de vloer er niet enkel uit als echt hout, maar voelt het ook zo. 

Ocala Walnut 68.

Dankzij het grote succes van de COREtec visgraatvloeren in kleiner formaat is er in deze collectie gekozen voor grotere planken van 91 op 23 centimeter. Die kan je volgens verschillende legpatronen installeren, afhankelijk van wat bij jou en de ruimte past. Deze extra grote visgraatplanken lenen zich perfect voor omvangrijke ruimtes en zorgen voor meer dynamiek in de kamer.

Uitgebreide collectie 

De sublieme, uitgebreide Essentials-collectie bestaat uit 62 decoren en een waaier aan formaten. Alle vloeren kunnen daarenboven afgewerkt worden met de bijpassende accessoires. Een ander vernieuwend aspect binnen deze collectie zijn de tegels met een prachtig mozaïekeffect. Identiek aan een stenen vloer, maar een stuk warmer om op te lopen. Deze vloer komt perfect tot zijn recht in onder andere de inkom, badkamer of keuken. 

Texas Oak M86.

De nieuwe collectie staat naast de look ook op technisch vlak helemaal op punt. Dankzij de Soundcore-technologie en de geïntegreerde kurkonderlaag beschikken de vloeren over een excellente geluidsdemping. De vloeren in deze collectie zijn extreem stabiel en slijtvast, waardoor de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren geen enkel probleem vormt. Door het geïntegreerde kliksysteem zonder lijm, spijkers of cement kan de vloer eenvoudig en snel geplaatst worden. COREtec installeren op een bestaande vloer? Uiteraard. Deze vloeren zijn geschikt voor elk project of renovatie.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details