NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Vooruitblik op glasstec 2024 en de nieuwste trends in de glassector

Vooruitblik op glasstec 2024 en de nieuwste trends in de glassector

Internationale topspelers en startups

De voorbereidingen voor glasstec 2024, de internationale vakbeurs voor de glasindustrie, zijn in volle gang. Van 22 tot 25 oktober 2024 zal het Düsseldorf Exhibition Centre opnieuw het epicentrum zijn voor experts uit de hele wereld, die samenkomen om de nieuwste innovaties en technologieën in de glassector te verkennen. Dit jaar belooft een bijzondere editie te worden, met een sterke focus op duurzaamheid, digitale technologieën en decarbonisatie.

Lars Wismer: nieuwe directeur

Een belangrijke verandering dit jaar is de aanstelling van Lars Wismer als nieuwe directeur van glasstec en de A+A International Trade Fair for Safety, Security and Health at Work. Wismer, die een bekende naam is bij Messe Düsseldorf dankzij zijn jarenlange ervaring als Senior Project Manager, brengt een schat aan expertise mee op het gebied van internationale evenementen. Zijn visie zal bijdragen aan het verder versterken van de positie van glasstec als de onbetwiste leider in de glassector​​.

Circulaire economie, digitale technologieën en decarbonisatie

Glasstec 2024 biedt een ongeëvenaarde line-up van producten en oplossingen die de volledige waardeketen van glas omvatten. Bezoekers kunnen zich verheugen op een diepgaande verkenning van hot topics zoals de circulaire economie, digitale technologieën en decarbonisatie. Deze onderwerpen zullen uitgebreid worden besproken in conferenties, fora en bijeenkomsten, wat glasstec tot een essentiële informatiebron maakt voor investeringsbeslissingen​​.

Lars Wismer

Spreek met beslissers

Glasstec trekt een hoog percentage beslissers en professionele bezoekers uit het topmanagement aan. De beurs biedt een unieke kans voor intensieve netwerkmogelijkheden en een substantiële uitwisseling van ervaringen. Met exposanten en bezoekers uit meer dan 120 landen is glasstec een platform voor internationale samenwerking en zakendoen​​.

Start-up Zone

Een ander spannend onderdeel van glasstec 2024 is de Start-up Zone, een speciaal ontworpen gebied dat zich richt op opkomende en vooruitstrevende bedrijven. Dit platform biedt een unieke kans om te netwerken met vooraanstaande figuren uit de glassector en experts uit het bedrijfsleven, onderzoek en de politiek. Startups krijgen hier de mogelijkheid om zichzelf te presenteren in een internationale setting, waardevolle contacten te leggen en kansen op (extra) investeringen te verhogen.

Meer informatie

De volgende editie van glasstec zal plaatsvinden van 22 tot 25 oktober 2024 in Düsseldorf, Duitsland. Voor meer informatie over het evenement, het programma en registratie, bezoek glasstec.de.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details