NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
“We zetten het nieuwe jaar stevig in”
Reginox: “Wanneer een ronde New York de oplossing is.” (Beeld: Niek Erents)

“We zetten het nieuwe jaar stevig in”

Een nieuw jaar zet je in met een karrevracht aan nieuwigheden. De maand januari van 2023 staat bij Reginox dan ook in het teken van productintroducties. “Een nieuwe spoelbak in de New York-lijn en enkele nieuwe PVD-kranen komen er bij”, licht de fabrikant een tipje van de sluier. 

De derde week van september is het één al keuken wat de klok slaat in en rond het Duitse Löhne. Dan vindt de Küchenmeile er plaats, een van de belangrijkste keukenvakbeurzen ter wereld. Ook Reginox was dit jaar van de partij. De Nederlandse fabrikant stelde er zichzelf voor en pakte tegelijkertijd uit met een nieuwe spoelbak in de bekende New York-reeks. Ook nieuwe PVD-kranen stonden prominent in de spotlight. De fabrikant kondigde meteen aan dat begin 2023 deze producten beschikbaar zullen zijn.

Wanneer rond de voorkeur heeft

Wat New York is voor de wereld, is New York voor Reginox. Een van de belangrijkste steden internationaal, misschien zelfs de belangrijkste, vertaalt zich in een spoelbakkenserie om “u” tegen te zeggen. “Toonaangevend in stijl, luxe en comfort, dat horen we wel eens als het over de Amerikaanse stad gaat”, klinkt het bij de Nederlandse fabrikant. “En dat zijn precies de kenmerken die we aan alle spoelbakken uit de New York-reeks meegeven. Ook de nieuwe telg sluit hierbij aan. We zien vandaag steeds vaker ronde vormen in het interieur en daar spelen we met New York Round op in. Deze hoogwaardige ronde spoelbak, diepgetrokken uit één stuk staal, heeft een diameter van 42 centimeter en onze vertrouwde comfortplug. Beschikbaar als vlakbouw, vlakopbouw en onderbouw. Steeds een perfecte match dus.”

Cedar, met rechte uitloop en uittrekbare handdouche, en Flint zijn beschikbaar in dezelfde drie PVD-kleuren.

Perfecte match tussen kraan en spoelbak

Reginox pakte tijdens de Küchenmeile uit met een heel assortiment kranen. “Kranen worden intensief gebruikt”, weet de fabrikant. “De ideale keukenkraan is deze met de juiste combinatie van design en functionaliteit. Ook de match tussen keukenkraan en spoelbak moet juist zijn. Daarom is ons assortiment heel groot en divers. Chroom, geborsteld rvs en ook gekleurde kranen. En daarom breiden we ons assortiment ook regelmatig uit. Nu voegen we met Cedar en Flint twee nieuwe PVD-kranen toe. Het zijn allebei mengkranen met één hendel die voorzien zijn van een pull-out mogelijkheid. Cedar en Flint zijn beschikbaar in de kleuren Gun Metal Silver, Gold Flax en Copper Rose. Extra troef: de nieuwkomers zijn ideaal te combineren met onze New York PVD-spoelbakken.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details