Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Nieuws

Webinar OBO support voor studiekantoren, architecten en calculators | 23/11

OBO-Betterman12345

10 november 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

SEMINARS OP DE OBO ACADEMY

Voorsprong door kennis

OBO-seminars en workshops voor professionals en degenen die dat willen worden

Wij leven van en met veranderingen. De snelheid waarmee onze techniek verandert, neemt voortdurend toe. Het is ons doel om u vertrouwd te maken met actuele ontwikkelingen, trends, normen en regelgeving om u te ondersteunen en te versterken in uw concurrentiepositie. Onze seminars voor de betreffende toepassing bieden wij klantgericht en systematisch aan. Want nu en in de toekomst geldt het overzicht van de oplossing voor het hele systeem. Onze deskundigen staan u daarbij met raad en daad ter zijde.

Verbondenheid betekent voor ons: Building Connections. Wij denken en handelen zakelijk op de lange termijn en met enthousiasme voor verandering. De kern van ons succes is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en de toegewijde samenwerking van onze medewerkers, klanten en leveranciers. Als partner van onze klanten is het onze doelstelling, een adres voor de beste en meest innovatieve verbindingen binnen de elektro- en datatechnische infrastructuur te zijn – en dat buiten de aankoop van onze producten om.

OBO Bettermann biedt een uitgebreid trainings- en seminarprogramma en staat daarmee aan uw zijde. In onze nieuw opgezette campus van de OBO Academy komt u alles te weten over onze zeven producteenheden. Praktijkgericht leert u de diversiteit van OBO-producten kennen. 

Daarom zijn verbindingen zo belangrijk voor ons – en dat niet alleen met betrekking op onze producten, maar vooral ook tussen mensen.

Webinar OBO support voor studiekantoren, architecten en calculators

Veel bouwprojecten zoals openbare en industriële gebouwen of infrastructuurprojecten stellen steeds hogere eisen op gebied van ontwerp, technologie, flexibiliteit en kosten. OBO Bettermann ondersteunt hierin haar klanten in elke planningsfase om de juiste oplossing te vinden voor uw kabelbeheer, brandbeveiliging en ondervloersystemen. Via deze webinar speciaal samengesteld voor architecten, studiebureaus  en calculators van de Belux laten we u in 40min. zien hoe en waar we jullie allemaal mee kunnen helpen om samen mooie projecten uit te werken. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Kevin Desender

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via ArchiComm? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details