NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Winsol stelt 3 nieuwe afsluitingen voor de Pergola SO! voor

Winsol stelt 3 nieuwe afsluitingen voor de Pergola SO! voor

Worden outdoor gordijnen dé trend volgend jaar? Als het van Winsol afhangt wel.

De award-winning Pergola SO! van Winsol brengt binnen naar buiten. Je ervaart het comfort van je woonkamer ook buiten onder je terrasoverkapping, in de omstandigheden die je zelf kiest. Op-en-top outdoor living!

De grens tussen binnen en buiten vervaagt vanaf nu nog meer dankzij de allernieuwste ontwikkelingen van Winsol. Een uitbreiding op het gamma afsluitingen, van huiselijke buitengordijnen tot een steellook glaswand of verlichte verticale designelementen.

1. Outdoor gordijnen: hét woonkamer- of vakantiegevoel buiten op je terras

Gordijnen zorgen voor het huiselijke karakter in je woonkamer. Ze zijn decoratief, maar zorgen ook voor de nodige privacy én houden de zon tegen. Daarnaast roepen ze bij velen ook het vakantiegevoel van de mediterrane zon op.

Winsol voegt nu ook trendy buitengordijnen toe aan het gamma zijdelingse afsluitingen. Deze geweven acrylstof werd speciaal ontwikkeld voor buiten (o.a. gebruikt in de zeilsport) en is bestand tegen water, vuil, rotting en UV-stralen.

Winsol koos voor het gamma Sunbrella® van Dickson en kiest daarmee voluit voor hoogwaardige én mooie, huiselijke stoffen.

De keuze voor de klant is groot. Zo kan hij/zij de Pergola SO! volledig afwerken naar eigen smaak. Meer dan 58 kleuren en 4 stoffen met een verschillend motief, voor meer of juist minder privacy en lichtdoorlatendheid. De gordijnen kunnen ook gecombineerd worden met Winsol SolFix screens of glazen schuifwanden en zijn uitermate geschikt voor horeca-toepassingen.

winsol pergola so verticale designelementen elements design verticaux 8 kopieren

De vele led verlichtingsopties van de SO! creëren samen de juiste sfeer.

 

2. Verticale designelementen met led verlichting

Sfeervolle verlichting. Eén van dé USP’s van de Pergola SO! Via de vele led verlichtingsopties bepaal je zelf de sfeer. Met de verticale designelementen voegt Winsol nóg een optie toe aan het al uitgebreide lijstje.

Deze verticale elementen in een RAL kleur naar keuze of met houtlook kunnen ook uitgerust worden met RGB led strips. De kleuren van het licht kies je zelf via de smartphone- of tabletapp.

Zet de verticale elementen manueel open voor meer doorkijk en verluchting of bedien ze via de app of drukknoppen in de paal. De volledige of maar de helft van een zijde van je Pergola SO! afsluiten? Alles is mogelijk!

winsol pergola so steellook glaswand paroi coulissante verre acier 2 kopieren

De fijne zwarte steellook profielen komen goed tot hun recht in een natuuromgeving.

 

3. Glazen schuifwanden met steellook: het cottage-effect

Zwarte aluminium profielen komen uitstekend tot hun recht in de industriële bouwstijl of in een omgeving met veel natuur en hout. In dat geval gaat het om de cottage-stijl die alsmaar populairder wordt.

Winsol speelt handig in op deze trend en biedt de glazen schuifwanden voor pergola’s nu ook aan in steellook!

Deze glaswanden bestaan uit veiligheidsglas van 10 mm (ESG/H). De fijne zwarte aluminium profielen worden toegevoegd om het cottage-effect te bekomen.

Solar tracker: automatische besturing van de lamellen volgens de stand van de zon

De SO! Star en SO! Chic zijn standaard uitgerust met een automatische motor die de stand van de zon volgt en vervolgens om de 4 minuten de lamellen met 1° kantelt. Jij hoeft niets te doen, dit gebeurt volledig automatisch, het ganse jaar door. Dit wordt daarnaast ook als optie aangeboden bij de SO! Cosy.

Winsol is met deze functie uniek in de markt.

Dankzij de automatische besturing verlies je bovendien amper invallend daglicht wanneer de pergola aan het huis is aangebouwd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details