NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
XL-planken met een realistische uitstraling
XL-END-planken zijn amper te onderscheiden van een echte houten vloer.

XL-planken met een realistische uitstraling

“WE TOOK TIME TO CONSIDER EVERY DETAIL”

Door gebruik te maken van hoogwaardige producten, verenigt COREtec® innovatie met de schoonheid van authentieke designs. Vloeren worden zo naar een hoger niveau getild. Met oog voor detail creëert COREtec® aantrekkelijke designs en texturen. Ook in XL-END-uitvoering.

De schoonheid van authentieke designs.

Met de extra lange planken van de XL-END-collectie, breng je een ultiem en exclusief ruimtegevoel in de woning. Ideaal als je op zoek bent naar een vloer die tot zijn recht komt in een grote ruimte of als je een kleinere ruimte optisch groter wil laten lijken. De realistische uitstraling van de planken tilt de look-and-feel van je vloer naar een hoger niveau. Door de embossing is deze elegante en luxueuze vloer amper te onderscheiden van een echte houten vloer. De natuurgetrouwe kleurtonen en texturen versterken dit effect. Daarnaast zijn de planken in deze collectie 100 procent watervast, waardoor ze ideaal zijn voor natte ruimtes zoals de badkamer of keuken.

Extra lang, extra straf

Met een vloer uit deze collectie kies je voor een warme sfeer met veel karakter. Deze planken zijn maar liefst 2,10 meter lang en 15 millimeter dik. De sterke en natuurlijk ogende planken zijn opgebouwd met de unieke Soundcore-technologie, wat de vloer daarbovenop nog eens akoestisch dempend maakt. Met de extra dikke slijtlaag van 0,8 millimeter scoren de klassevolle vloeren in deze collectie uitmuntend op vlak van slijtvastheid en impactbestendigheid.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details