NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
YEPP installeert COREtec® Vloeren Studio in Turnhout

YEPP installeert COREtec® Vloeren Studio in Turnhout

Hans Declercq – COREtec® Distributeur YEPP :

Reeds bij de allereerste presentatie van de COREtec® vloeren door Dhr. Dossche – president US FLOORS International (ondertussen quasi 6 jaar geleden)  waren we overtuigd van de kwaliteiten en mogelijkheden van dit nieuwe type vinylvloeren. 

Voor ons zijn deze hybride vloeren dan ook” de vloeren van de toekomst”.  De combinatie in hun samenstelling van verschillende materialen zoals vinyl – composiet en kurk maken van deze vloeren een succesformule !  Elk onderdeel voegt een meerwaarde toe .   

COREtec® is een vloer met een verhaal , waarbij de meerwaarde de consument kan overtuigen. Zoals iedereen op de vloerenmarkt heeft kunnen ondervinden zijn naast kwaliteit en prijs ook de beschikbaarheden van een product relevant geworden. Ook hier komen we onze dealers tegemoet met een vlotte aanlevering waardoor oplevering en facturatie van een werf direct kunnen gebeuren .

Dankzij al deze argumenten hoefden we zelfs niet na te denken om tot de installatie van een COREtec® vloeren studio over te gaan !  Dit nieuwe concept in presentatie biedt een ruim en duidelijk overzicht van het ganse vloerenaanbod van US FLOORS .  We hopen dan ook dat dit concept onze dealers kan overtuigen om nog meer de kaart van COREtec® vloeren te trekken.  “

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details