Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Interieur

YEPP installeert COREtec® Vloeren Studio in Turnhout

23 december 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Hans Declercq – COREtec® Distributeur YEPP :

“Reeds bij de allereerste presentatie van de COREtec® vloeren door Dhr. Dossche – president US FLOORS International (ondertussen quasi 6 jaar geleden ) waren we overtuigd van de kwaliteiten en mogelijkheden van dit nieuwe type vinylvloeren. 

Voor ons zijn deze hybride vloeren dan ook” de vloeren van de toekomst”.  De combinatie in hun samenstelling van verschillende materialen zoals vinyl – composiet en kurk maken van deze vloeren een succesformule !  Elk onderdeel voegt een meerwaarde toe.   

COREtec® is een vloer met een verhaal , waarbij de meerwaarde de consument kan overtuigen. Zoals iedereen op de vloerenmarkt heeft kunnen ondervinden zijn naast kwaliteit en prijs ook de beschikbaarheden van een product relevant geworden. Ook hier komen we onze dealers tegemoet met een vlotte aanlevering waardoor oplevering en facturatie van een werf direct kunnen gebeuren .

Dankzij al deze argumenten hoefden we zelfs niet na te denken om tot de installatie van een COREtec® vloeren studio over te gaan !   Dit nieuwe concept in presentatie biedt een ruim en duidelijk overzicht van het ganse vloerenaanbod van US FLOORS. We hopen dan ook dat dit concept onze dealers kan overtuigen om nog meer de kaart van COREtec® vloeren te trekken. “

YEPP – Your Ecological Parquetry Partner- heeft reeds meer dan 50 jaar ervaring in de houtsector en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Belgische vloerenmarkt. Naast een eigen productie in massief en meerlaags parket , is YEPP ook hoofdverdeler voor de BELUX -markt van tal van A-merken zoals COREtec (vinyl ) – Parador(laminaat/parket /vinyl) – Grizzly en Bauwerk (meerlaags parket) en tenslotte M-flor (dry back vinyl) alsook tal van toebehoren … met andere woorden alles voor de vakman en handel …. YEPP – We’ve got it !

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details