NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Zilveren Annual Multimedia Award voor Parador Online Brand Store

Zilveren Annual Multimedia Award voor Parador Online Brand Store

De Parador Online Brand Store, die sinds juni vorig jaar de digitale en analoge werelden van de premium fabrikant van vloer-, wand- en plafondinrichtingsproducten uit Coesfeld succesvol samenbrengt, is nu bij de jaarlijkse Multimedia Award 2022 met ‘Zilver’ onderscheiden.

De Online Brand Store won in de categorie E-Commerce & Online Store een zilveren trofee op de Annual Multimedia Award 2022. Parador voegt zich daarmee bij een galerij van prestigieuze nationale en internationale prijswinnaars. In totaal werden dit jaar 103 projecten bekroond voor hun digitale uitmuntendheid. ‘Door het opbouwen van een slimme merkidentiteit en het geloofwaardig overbrengen ervan op de doelgroep, scoorden projecten dit jaar punten bij de jury’, zo luidt de officiële aankondiging over de succesvolle deelname van Parador.

‘Wij zijn bijzonder trots dat ons holistische concept van de Online Brand Store door de ervaren vakjury zo positief onderscheiden werd’, benadrukt Birgit Kunth, hoofd merk, marketing en communicatie bij Parador. De Parador Online Brand Store heeft sinds zijn start al meerdere onderscheidingen ontvangen, o.a. de Duitse Brand Award 2021, de Duitse Prijs voor Online Communicatie 2021 en de Duitse Design Award 2021.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details