NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Zorgeloos feesten
Blikvanger en functioneel, de wijnkoeler in de keuken.

Zorgeloos feesten

Eén ding is zeker: Belgen zijn bourgondiërs. Naast de baksteen in de maag is er zeker nog plaats voor lekker eten en drinken. We besteden dan ook graag voldoende aandacht aan wat er op het menu komt. De toestellen levert V-ZUG.

In Zwitserland is het niet onopgemerkt gebleven. De Belgen kennen wat van lekker eten en drinken. Geef de hobbykok de juiste ingrediënten en er komt steeds weer een maaltijd op tafel om duimen en vingers van af te likken. Natuurlijk zijn de juiste toestellen eveneens nodig en daar heeft V-ZUG expertise in. Met een sterke line-up bakovens, (combi-)stoomovens, wijnkoelers en vaatwassers is zowel het maken van de maaltijd als het opruimen en weer proper krijgen na de maaltijd een fluitje van een cent.

De driepuntskernthermometer garandeert een perfecte cuisson.

Perfect gekoeld

De voorbereidingen voor het feestdiner dienen natuurlijk door de gastheer of gastvrouw zelf te gebeuren. Bij de keuze van het gerecht hoort ook een passende wijn, of wijnen. Deze serveer je vanzelfsprekend het liefst op de correcte temperatuur en daar komen de wijnkoelers van V-ZUG als geroepen. “In ons assortiment vind je voor elk wat wils”, klinkt het bij V-ZUG. “Van de 178 centimeter hoge WineCooler V6000 waar maar liefst 83 flessen een plaatsje vinden over de Winecooler 90 SL tot de Winecooler UCSL waar 34 flessen in een optimale temperatuur kunnen bewaard worden onder het werkblad. In de temperatuurzones is de temperatuur tot de graad nauwkeurig instelbaar. Aangezien alle wijnkoelers mooi in te bouwen zijn in elke keuken zijn de flessen steeds binnen handbereik.”

Na de maaltijd maakt de Adora vaatwasmachine alles weer zonder problemen schoon.

Zorgeloos feest

Feestelijk en toch eenvoudig koken? Met de combi-stoomovens van V-ZUG lukt dat. Koken met stoom staat voor gezond en modern eten, zonder in te boeten op genot. En met tal van speciale functies op de toestellen van V-ZUG tilt iedereen de maaltijd naar een hoger niveau. Denk maar aan het SlowCooking met de driepuntskernthermometer. “Het perfecte programma voor echte vleesliefhebbers”, aldus de fabrikant. “Het vlees gaart met één druk op de knop perfect en gelijkmatig bij de juiste temperatuur en is serveerklaar op het gewenste tijdstip.” Ook Profi-bakken is een interessante functie. Met dit programma dat stoom en hete lucht combineert, tovert iedereen brood of broodjes uit de oven die smaken net zoals bij de bakker.

Stoom en hete lucht samen voor een lekker, knapperig brood.

Alles weer schoon

Niemand heeft zin in de vaat na een avondje leuk feestgedruis. Maar met de Adora vaatwasmachines is ook dat deeltje van de avond een fijne belevenis. Het begint eigenlijk al tijdens het feest zelf. Heb je tussen de gangen door snel nieuwe, verse glazen en borden nodig? Gebruik dan het partyprogramma. Dat is 5 keer na elkaar een volle belading vaat in slechts 11 minuten. Zijn de gasten naar huis, dan kan het stevige vaatwerk beginnen. Vaat met hardnekkige resten, denk maar aan de ovenschotels of de raclettepannetjes, reinig je met de speciale ‘Raclette’-functie terwijl wijnglazen weer hun perfecte, kristalheldere uiterlijk krijgen dankzij het gepatenteerde SteamFinish-programma.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details