NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Zwarte sanitaire accessoires steeds meer in trek

Zwarte sanitaire accessoires steeds meer in trek

Black is back

De ontwikkelingen en technische vereisten op vlak van sanitair staan niet stil, zeker niet in openbare gebouwen. Stilstaan is voor DELABIE dan ook achteruitgaan. En dus investeert de sanitair specialist jaar na jaar in R&D. Op een persconferentie stelde het bedrijf afgelopen lente de belangrijkste nieuwigheden voor 2022 voor. Een greep uit het uitgebreide assortiment: de indrukwekkende reeks zwarte producten, en het awardwinnende douchezitje BE-LINE®.

Eén van de DELABIE-speerpunten voor de nabije toekomst, is het toegenomen belang van zwart in het assortiment. DELABIE ontwikkelde al een reeks zwarte producten, zoals de BLACK BINOPTIC elektronische kranen, handendrogers en elektronische zeepverdelers. In 2022 breidt het BLACK-assortiment verder uit. DELABIE creëerde ook een volledig gamma accessoires met afwerking in mat zwart als aanvulling op het aanbod sanitair toebehoren. 

Dit assortiment accessoires in mat zwart hergroepeert voortaan kledinghaken, toiletborstelhouders, toiletrolhouders, handdoekverdelers en zo meer. Het doel is een perfecte combinatie te vormen met de andere zwarte producten van DELABIE, met name de kranen uit het BLACK BINOPTIC-assortiment, maar ook de nieuwe Black Spirit sanitaire toestellen met afwerking in mat zwart Teflon® rvs, zoals de wastafels, toiletten en urinoirs. 

DELABIE ontwikkelde een volledig gamma accessoires met afwerking in mat zwart als aanvulling op het aanbod sanitair toebehoren.

Intensief gebruik 

Dit gamma zwarte accessoires is bestemd voor openbare gebouwen, aangezien het stevige ontwerp is aangepast aan intensief gebruik in utiliteiten. Het sanitair in openbare gebouwen moet beantwoorden aan andere vereisten dan sanitair in een woning; daarom werden de accessoires van DELABIE ontwikkeld om te beantwoorden aan deze uitdagingen, met name wat betreft het onderhoudsgemak, het eenvoudig reinigen en antidiefstalsystemen en meer.

Ook in de nieuwe zelfsluitende toiletkraan TEMPOFLUX 3 eist zwart de hoofdrol op. Deze toiletkraan voor inbouw met directe spoeling is voorzien van een design bedieningsplaat in zwart glas. Zo demonstreert DELABIE dat design steeds belangrijker is in openbare gebouwen. Het frame en de knoppen in gepolijst metaal zijn esthetische toevoegingen die eveneens bijdragen tot de stevigheid van de TEMPOFLUX 3. De plaat is ook beschikbaar in mat rvs of verchroomd metaal.

Ook in de nieuwe zelfsluitende toiletkraan TEMPOFLUX 3 eist zwart de hoofdrol op.

BE-LINE® 

Ook uit andere DELABIE-innovaties blijkt het streven van de sanitair specialist om functionaliteit op unieke wijze te combineren met esthetiek. Zo kaapte het opklapbaar douchezitje BE-LINE® een German Design Award 2022 (categorie ‘special mention’) weg. De strakke lijnen van het zitje realiseren een natuurlijke integratie in de omgeving. Het zitje zorgt ervoor dat de medische uitstraling van een toegankelijk gemaakte badkamer verdwijnt.

Het BE-LINE®-zitje creëert een sfeer van design voor iedereen en is aangepast aan elk type gebruiker, ongeacht leeftijd en graad van autonomie. Dankzij de aanzienlijke breedte en diepte van de zitting, is het zitje een grote hulp of gewoon een extra comfort voor de gebruiker. Het douchezitje is opklapbaar en afneembaar, waardoor het perfect geschikt is voor een gedeeld gebruik van de douche.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details