NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Abbin natuursteen bv

Abbin Natuursteen, met kantoor, atelier én showroom in Essen, profileert zich als ervaren maatwerkspecialist in natuursteen en andere steenmaterialen voor zowel interieur als exterieur. Opgericht in 2000, maar sinds begin 2019 in de gemotiveerde handen van de familie Van Den Heuvel. Met Elise Van Den Heuvel en echtgenoot Stef Van Ginkel aan het roer waait er een frisse wind door deze dynamische onderneming die persoonlijke service en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt.

Het totaalaanbod aan steenmaterialen en een state-of-the art machinepark maakt dat zowat alles mogelijk is. Naast natuursteen – met Belgische blauwe hardsteen, marmer, graniet, witsteen en kwartsiet – specialiseert Abbin zich in andere steenmaterialen waaronder composiet, keramiek en Dekton. Zowel voor de natuursteen als wat de andere steenproducten betreft, gaat Abbin er prat op om enkel met steengroeves en leveranciers te werken die bekend staan om hun hoge kwaliteitsstandaard. Zo is Abbin een Loyalty Partner van de Cosentino Group, gekend van Dekton en Silestone composiet. Andere klinkende referenties zijn onder meer Florim Stone en Neolith. Samen met hun kennis en ervaring in het verwerken van deze materialen garandeert Abbin een superieure kwaliteit van alle maatwerk in en rond het huis of project.

Het maatwerk van Abbin vindt zijn weg naar zeer uiteenlopende projecten van de terecht veeleisende opdrachtgevers: architecten, aannemers, keukenontwerpers, interieurinrichters, maar ook tuinaannemers en firma’s die zich toeleggen op het aanleggen van zwembaden en –vijvers. Wat de toepassingen betreft, denken we onder meer aan keukenwerkbladen en badkamertoepassingen, vloeren en trappen, gevels, dorpels, portieken, terrassen en zwembadomboordingen. Abbin zal steeds al zijn expertise inschakelen om aan de eisen van elk specifiek projectontwerp te voldoen. De combinatie van ervaren vaklui met de modernste technologie maakt dat men telkens weer een hoogstaand afgewerkt product aflevert. Uitmuntende kwaliteit, zowel wat materiaal als afwerking betreft.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Natuursteen Adres Rijkmakerlaan 36
2910 Essen
België
Telefoonnummer +32(0)3 667 17 47 Faxnummer +32(0)3 667 17 51 E-mailadres [email protected] Website abbin.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details