NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Arturo

Geen vloer is dezelfde en daar speelt Arturo maximaal op in. Wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing. Geen enkele vloerafwerking laat zich zo optimaal aanpassen aan individuele omstandigheden en klanteisen als vloeren op basis van polyurethaan- of epoxyhars. De Arturo Vloersystemen bieden oneindige designmogelijkheden. Welke wens u ook heeft op het gebied van kleur, betonlook, flakes, decofolie of individueel design; met Arturo krijgt elke ruimte de juiste sfeer.

Arturo Vloersystemen krijgen hun unieke eigenheid doordat ze in meerdere lagen worden aangebracht. De primer en de schraaplaag zorgen voor een goede voorbereiding van de ondergrond, de gietvloer zorgt vervolgens voor de gewenste vloereigenschappen en de toplak creëert de gewenste optiek en bescherming van de vloer. Alle Arturo Vloersystemen worden naadloos aangebracht en zijn eenvoudig te reinigen met een optimale duurzaamheid als resultaat.

Arturo is een merk van Uzin Utz België nv. Met de merken UZIN, WOLFF, Pallmann, Arturo, codex en RZ levert Uzin Utz België een compleet assortiment voor het plaatsen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen.

algemene informatie

Services Vloeren Adres Poortakkerstraat 37 0102
9051 Sint-Denijs-Westrem
België
Telefoonnummer +32 9 222 58 48 E-mailadres be@uzin-utz.com Website arturoflooring.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details