NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Atelier Dumon nv

Het bedrijf Atelier Dumon te Brugge is reeds meer dan 60 jaar succesvol gespecialiseerd in interne transportsystemen. De laatste decennia is daar ook de ontwikkeling en constructie van parkeersystemen en elektrohydraulische liften met een hefvermogen tot 10 ton, zoals autoliften en goederenliften voor industrieel gebruik, aan toegevoegd.

ONZE FOCUS OP INNOVATIE, KWALITEIT EN TECHNISCHE VERFIJNING

De kracht van onze onderneming ligt in het origineel ontwerp en eigen productie van installaties en machines die voor de opdrachtgever zowel een economische besparing als een technische verfijning van de automatiseringsprocessen in een productieomgeving betekenen. Ons familiebedrijf focust zich volledig op deze processen in diverse industriële sectoren en haalt voldoening uit het bedenken van exclusieve oplossingen die technisch en financieel haalbaar zijn.

Onze klanten kennen ons als een innoverend bedrijf dat kwaliteit boven kwantiteit verkiest en blijft de markt verbazen met nieuwe creaties. We zijn op basis van onze huidige specialisaties toegespitst op de voedingssector in Vlaanderen, met name de diepvriessector met specifieke noden aan materiaal en continue werking bij vriestemperaturen. Maar ook andere industriële sectoren, waar de automatisering van goederenbehandeling en transport een prioriteit is, behoren tot onze doelgroep. Onze transport- en liftsystemen zijn zonder twijfel succesvol te implementeren in verschillende sectoren met elk hun eigen karakteristieke behoeftes.

ONZE WERKWIJZE

Bij Atelier Dumon kan u terecht voor de realisatie van grootschalige projecten waarbij de volledige goederenverwerking en behandeling volautomatisch wordt gestuurd en uitgevoerd. Als klant kan u een grondige en gedetailleerde voorstudie door de ingenieurs van Atelier Dumon verwachten. Zelfs vertrekkend van een behoefte of specifieke vraag binnen uw bedrijf, staat Dumon volledig in voor een passende totaaloplossing en realisatie op maat.

Elke fase van het project gebeurt in nauw overleg met de opdrachtgevers. Een voortdurende feedback van onze klanten vormt dan ook een belangrijk onderdeel in onze zoektocht naar innoverende machines en systemen.

Na de realisatie van een geperfectioneerd voorontwerp gaat de productie in ons atelier van start. Hierbij ligt de nadruk zowel op kwaliteit als op duurzaamheid. Aangezien de fabricatie volledig in eigen atelier plaatsvindt, kunnen onderdelen die mogelijk defect of versleten raken, op heel korte termijn vervangen worden. Na het in gebruik nemen van uw installatie zijn we voor service en onderhoud 24 uur op 24 bereikbaar.

algemene informatie

Services Autoliften Adres Eriestraat 6
8000 Brugge
België
Telefoonnummer +32 50 31 28 01 E-mailadres atelier@dumon.com Website dumon.com/nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details