NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

COREtec® Floors – USFloors

COREtec® the original: dé revolutie in harde vloerbedekking

Het regent zogenaamde innovaties in de vloerensector, maar hoogstzelden kom je een product tegen dat het predicaat ‘revolutionair’ verdient. COREtec® Floors mag zich die medaille met recht en rede opspelden. Deze zwevende, meerlagige vloerbedekking bestormt de wereldmarkt dankzij unieke technologieën en haar onverwoestbaar karakter.

Unieke samenstelling

COREtec® is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de planken & tegels. Dankzij de sterke slijtlaag zijn deze vloeren bestemd tegen het dagelijkse gezinsleven met enthousiaste huisdieren en spelende kinderen. Daarnaast zijn alle COREtec®-vloeren watervast en dus uitermate geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer en keuken.

De ruime keuze aan meer dan 230 exclusieve hout- en tegelvloeren bieden de ontwerper, interieurarchitect of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Het gepatenteerde klikprofiel garandeert een snelle en eenvoudige zwevende plaatsing, zonder gebruik van lijm en mortsel. De geïntegreerde onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec®-vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort en opmerkelijke geluiddemping waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

algemene informatie

Services Vloeren Adres Textielstraat 20
9770 Kruisem
België
Telefoonnummer +32 9 391 64 55 E-mailadres info@usfloors.be Website coretecfloors.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details