NLFR

Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur
Terug naar overzicht

Duco Ventilation & Sun Control

Duco Ventilation & Sun Control zet gezondheid en de bewoner in al zijn ontwikkelingen op vlak van ventilatie- en zonweringsystemen centraal, steeds met een knipoog naar optimaal bewonerscomfort en maximale energie-efficiëntie.

Sinds de oprichting in 1991 is Duco uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen. Het 101.000 m² grote bedrijf situeert zich in Veurne, gelegen langs de E40. Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: natuurlijke ventilatie via het kozijn of de gevel, ventilatie volgens systeem C en D, warmtepomptechnologie én ook buitenzonwering. Doekzonwering of architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt.

Duco heeft de productie in handen als 100 % Belgische fabrikant. Een compleet gamma van innovatieve totaaloplossingen voor woningen, kantoren, scholen of zorginstellingen vormen de ultieme garantie voor een optimaal binnenklimaat waarin iedereen zich thuis voelt.

Duco, Home of Oxygen.

       

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Ventilatie- en zonweringssystemen Adres Handelsstraat 19
8630 Veurne
België
Telefoonnummer +32 58 33 00 33 E-mailadres info@duco.eu Website duco.eu

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details