Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Terug naar overzicht

Kingspan Geïsoleerde Panelen

Kingspan oplossingen voor de complete gebouwschil

Isolatie is cruciaal voor een energie-efficiënt gebouw. In België is Kingspan Geïsoleerde Panelen dan ook dé partner voor al uw isolatie-oplossingen voor de complete gebouwschil. Of het nu gaat om geïsoleerde dak- en gevelsystemen of om losse isolatiematerialen die u kunt combineren met een eigen systeem of opbouw; Kingspan heeft altijd de juiste oplossing voor uw specifieke project.

QuadCore® isolatie
Onze QuadCore® isolatietechnologie is de nieuwste innovatie op het gebied van hardschuim isolatiemateriaal; een door Kingspan zelf ontwikkeld isolatieschuim met kleinere gesloten celstructuur waardoor nog betere isolatiewaarden worden behaald met dunnere panelen. Om een voorbeeld te geven: de 88 mm QuadCore® gevelpanelen behalen minstens dezelfde Rc-waarden als een willekeurig 100 mm PIR gevelpaneel. Tel daar een betere brandveiligheid, betere milieuprestaties én tot wel 40 jaar garantie bij op. Dankzij QuadCore® heb je alles dus dik voor elkaar, maar dan met een dunner isolatiepaneel.

Hoogwaardige façades
De design gevelsystemen van Kingspan Facades brengen alle elementen samen die nodig zijn voor een unieke geveloplossing van een gebouw. Zo creëert u inspirerende gevels in spannende kleuren, texturen en afwerkingen. Kijk voor meer informatie over onze hoogwaardige gevelsystemen op www.kingspanfacades.nl

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Bouwelven 17
2280 Grobbendonk
België
Telefoonnummer +32 (0)14 23 25 35 E-mailadres info@kingspanpanels.be Website kingspanpanels.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details