Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

NL | FR

Terug naar overzicht

KUBUS

KUBUS biedt BIM-oplossingen voor innovators – of het nu gaat om een architectenbureau, een bouwbedrijf of een ingenieursbureau. Met ons eigen ontwikkelde product BIMcollab zijn we wereldwijd marktleider op het gebied van cloud-based BIM issuemanagement. Daarnaast zijn wij exclusief distributeur van Archicad en Solibri in de Benelux en ontwikkelden we Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Archicad

Archicad is een 3D-modelleersoftware die ontwikkeld is door en voor architecten. Dat vertaalt zich in een zeer gebruiksvriendelijke, grafische interface en een erg korte leercurve, waardoor het een plezier wordt om ermee te werken. Neem je daar nog de factor KUBUS bij, met een KeyMember Editie toegespitst op de Vlaamse en Nederlandse markt én onbeperkte ondersteuning, ben je aan het BIM’en voor je het weet.

BIMcollab

BIMcollab Cloud is ’s werelds eerste BIM-issuemanagement ecosysteem met add-ons in alle populaire BIM-tools. BIMcollab ZOOM is op zijn beurt de snelste en meest gebruiksvriendelijke IFC viewer met krachtige opties voor modelvalidatie en clash-detectie. BIMcollab ZOOM en Cloud werken soepel samen voor het delen van issues, requirements en data extracten.

Solibri

Met Solibri haal je eenvoudig fouten uit je BIM-model nog vóór het wordt uitgevoerd. Zo gaan niet alleen de faalkosten drastisch omlaag, maar bespaar je natuurlijk ook een hele hoop kostbare tijd. Maar ook calculatie wordt met Solibri een fluitje van een cent. Combineer je dit met de classificaties, hanteer je het BIM-model zoals jij het zelf wil.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Adres Kempische Steenweg 301/14
3500 Hasselt
België
Telefoonnummer +32 (0)11 98 88 44 Website kubusinfo.be
Fabrikant VAN:
BIMcollab
Leverancier VAN:
ArchicadSolibri

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details